Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Osszecsiptek a szunyogok es...

Osszecsiptek a szunyogok es nagyon viszket. Mit tehetnek ellene? 12 hetes km

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
NE VAKARD!kend be magad valamilyen hüsítő krémmel és tereld el a figyelmed.
2010. jún. 14. 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit csinálnál, ha nem lennél terhes?? Nem is értem a kérdést, mi változik ekkorát, hogy a szúnyogcsípést is másképpen kell kezelni?? Szerintem kicsit túlaggódod a dolgokat, csak nyugi. Majdnem mindent ugyanúgy kell csinálni, mint terhesség előtt.
2010. jún. 14. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
fenistil gél. Hidd el nem lesz semmi baja a babádnak ha azzal bekened. Egy éjszaka alatt elmúlik a csípés. Nagyobb gond lenne az, ha addig vakarnád, míg el nem fertőződik...
2010. jún. 14. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem aggódod túl, ugyanis vannak olyan csípés elleni készítmények amelyeket terhesen nem ajánlott bőrre kenni.....a fenistilt szerintem lehet.
2010. jún. 14. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves masodik valaszolo, nem bunkosagbol tettem fel ezt a kerdest, hanem azert mert tudom, hogy terhesseg alatt sokmindennel arthatok a babamnak.Egyaltatlan nem aggodom tul a dolgokat, de szeretek elovigyazatos lenni es a bajt elkerulni.

A tobbi valaszolonak, koszonom a valaszokat!

2010. jún. 14. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Gyógyszertárban kérj rázókeveréket csípésre ( így kértem én is a babámnak ), ha jó a bababőrre, Te is használhatod! Egyébként tényleg enyhíti a viszketést, én is kipróbáltam:)
2010. jún. 14. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ecetes vattával áttörölheted.
2010. jún. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!