Baldahint a kiságy fölé, hol tudok venni? Vagy mit ajánlotok a szúnyogok ellen?
Tartórudam van, de nem fogom használni. Használtan kaptam, de semmi baja. Ha érdekel, és utánvéttel átveszed, elküldhetem.
A lányomnál sem használtam, szerintem is elég a szúnyogháló az ablakra.
Baldachint nagyon olcsón tudsz venni az aukciós oldalakon (www.vatera.hu és www.teszvesz.hu ), én is ott vettem. Sőt, én úgy vettem, hogy megegyező színű és mintájú, mint a baba ágyneműje. Sokan foglalkoznak azzal, hogy varrnak szetteket, párna-takaró-fejvédő-baldachin-zsebes tároló, egyforma anyagból. És kb félár, mintha a boltban vennéd.
De ha csak kimondottan baldachint szeretnél, akkor a helyi baba-boltban kapsz baldachin tartó vasat (én ezt is attól vettem akitől az ágynemű-szettet), és ha van varrni tudó ismerősöd (szülő vagy szülő ismerőse vagy rokon vagy szomszéd, bárki), akkor az anyagot megveszed a boltban és tuti segítenek abban, hogy megvarrják.
De ha minden kötél szakad, akkor a helyi baba-boltban is biztosan kapsz, készen, csak sokkal drágábban.
Gratulálok a babához, nekünk is júniusban érkezik a kislány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!