Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baldahint a kiságy fölé, hol...

Baldahint a kiságy fölé, hol tudok venni? Vagy mit ajánlotok a szúnyogok ellen?

Figyelt kérdés
Júniusban érkezik a kiscsöpség!:)
2010. máj. 5. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Szúnyogháló az ablakra?
2010. máj. 5. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tartórudam van, de nem fogom használni. Használtan kaptam, de semmi baja. Ha érdekel, és utánvéttel átveszed, elküldhetem.

A lányomnál sem használtam, szerintem is elég a szúnyogháló az ablakra.

2010. máj. 5. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Baldachint nagyon olcsón tudsz venni az aukciós oldalakon (www.vatera.hu és www.teszvesz.hu ), én is ott vettem. Sőt, én úgy vettem, hogy megegyező színű és mintájú, mint a baba ágyneműje. Sokan foglalkoznak azzal, hogy varrnak szetteket, párna-takaró-fejvédő-baldachin-zsebes tároló, egyforma anyagból. És kb félár, mintha a boltban vennéd.

De ha csak kimondottan baldachint szeretnél, akkor a helyi baba-boltban kapsz baldachin tartó vasat (én ezt is attól vettem akitől az ágynemű-szettet), és ha van varrni tudó ismerősöd (szülő vagy szülő ismerőse vagy rokon vagy szomszéd, bárki), akkor az anyagot megveszed a boltban és tuti segítenek abban, hogy megvarrják.

De ha minden kötél szakad, akkor a helyi baba-boltban is biztosan kapsz, készen, csak sokkal drágábban.

Gratulálok a babához, nekünk is júniusban érkezik a kislány :)

2010. máj. 6. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!