Az baj ha a baba 6nappal kisebb?
Ha nem tudod 100%-ra, hogy mikor volt peteeres, akkor semmi gond.
Valoszinuleg nem a ciklus 14. napjan fogant (az az alapszamitas), hanem kesobb, ezert kisebb.
Masik opcio, hogy elmertek. Nekem elvileg tapsztalt (legalabbis magyon nem fiatal szonografus) elmerte nem kicsit. Ne kerdezd hogy csinalta, de lemerte 13 mm-re, ami jo nagy lemaraasnak tunt, azt jelentette, hogy ket het alatt csak fele annyit nott, mint kellett volna. Tobb vetelesem volt, sejtheted, hogy a legrosszabbra gondoltam, mert a tobbi vetelesnek is a lemaradas volt az elso jele.
Ra 5 nappal az orvos elkuldott ismet uh-ra, mert o is aggodott. Masik szonografus volt, masik korhaz, mondtam, hogy miert vagyok ott (lemaradas meretben a korhoz kepest). 5x merte le az embriot kulon-kulon kepallassal, mindig 25,8 mm-t mert, de tizedre pontosan.
Ennyit nem nohet 5 nap alatt, viszont megfelelt tokeletesn a koranak, napra pontosan.
Szoval ennyire el lehet merni es mivel nagyon aprok meg ilyenkor, igy 1 mm kb 1 napnak szamit.
Nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!