Terhes vagyok szerintetek?
Figyelt kérdés
Parommal szeretnenk gyereket de meg nem jott ossze, honapokon at szedtem fogamzasgatlot aztan oktoberbe abba hagytam. Mivel a parom kulfoldon dolgozik igy 3-4 havonta talalkozunk, ilyenkor 1-2 hetett vagyunk egyutt es folyamatosan szexualis eletett elunk de nem akar ossze jonni a baba, aztan utoljara 2 honapja voltunk egyutt es kesett a havi bajom egy hetett majd megjott 4 napig tartott, nekem az elott sose kesett, de ebben a honapban 3 hete nem jott meg, szerintetek terhes vagyok? A teszt kimutattja már ha igen?2018. máj. 4. 23:26
1/5 anonim válasza:
Az aktus utan 14nappal mar kimutatja a teszt, foleg ha mar 3hetet kesett is.
2/5 anonim válasza:
3 hete kesik es meg nem teszteltel??
Majd a teszt megmutatja, hogy terhes vagy e...
ezt mi nem tudhatjuk😁
3/5 anonim válasza:
Ha még nem teszteltél, akkor tesztelj és megtudod:). Viszont így, hogy ilyen ritkán találkoztok nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek. Valakinek egyetlen alkalom elég persze, de ez a ritka. A 3-4 havontai találkozásoknak peteéréskor kell lennie, ha nem akkor vagytok együtt, akkor abból sajnos nem lesz gyerek. Sok embernek a fogamzásgátló szedése után néhány hónapig rendben van a ciklusa és utána kavarodik össze (, ezért szokták tanácsolni, hogy ne tartson az ember szünetet a fogamzásgátló abbahagyása után, de ez más kérdés, csak azért írom, mert lehet Neked is ezért késik). Egy szó, mint száz, tesztelj, hogy megtudd, hogy terhes vagy-e első körben. Drukkolok!
4/5 bari andrea válasza:
Éles cont.telt hólyag melett,uterus:76 mm x 40mm Uterus: üregében:csaknem szab szerk. de fellazultabb endometrium. Mindkét ovárium szabályos szerkezetü, tüszőkkel,a jobba egy kissé ret. 16mm_es tüszővel. nagyon szépen kérném a segitségét nagyon szeretnénk egy harnadik kis babát Ijen GYogyszert kel szednem_Norcolut 5 db érzés 3 napjátol 5 napon át Clost.D:2x_ a ciklus 12 napo UH igyis meg lehet esni nagyon szertnénk egy harmadik babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!