3 hetes terhességnek lehetnek tünetei?
5 hetes terhességnek lehetnek tünetei. A szerencsésebbeknek nincsenek :) de még most az elején állj le azzal, hogy összehasonlítod magad másokkal.
Én a várható menstruáció napján már pozitívat teszteltem és 48 órán belül már jöttek is a tünetek. Elképesztő erős szédülés és mellbimbó fájdalom formájában, ekkor voltam 4 hetes.
De utólag beazonosítottam a 3 hetes tüneteket is, amik tudatosultak már akkor is, de fel sem merült bennem az, hogy állapotosság miatt van. Én 3 hetesen nagyon szuszogóssá váltam és a korábbi jó állóképességem pillanatok alatt lecsökkent pl: alig tudtam felsétálni a negyedikre.
Még csak 6 hetes vagyok, veszélyeztetett az állapotom, szóval még csak szurkolunk, hogy minden rendben legyen. De nekem pl ezek a kezdeti erős tünetek mostanra szépen lecsökkentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!