Ikerterhességnél igaz hogyhamarabb jelentkeznek a tünetek?
És intenzívebbek is?
És olyankor is csak egy petezsák van?
valószínű igy lehet..
mert a tesóm, nagyon rosszul volt az ikreivel.már azt képzelte hogy biztos elvetél,aztán amikor elment a dokihoz akkor kiderült hogy ikerterhesség.
Azt már nem tudom hogy hány petezsák volt.
Köszönöm a választ.Varom még a tapasztalatokat.:)
Hallottam ezt is azt is.
Mivel sokkal több hcg-t is termel a szervezet ezért gondolom hamarabb és intenzívebbek a tünetek.
Most velem is ez van.5 héttől minden napom szőrnyű émelygéssel és hányingerrel jár.Bár 5 hetesen egy petezsákot láttak.
Én borzasztó szarul voltam kb. a 6. héttől,de nem lett ikrek. Viszont a családban volt ikrek és az anyuka nagyon a "halálán" volt és mondták neki tuti ikreket vár és az lett. ☺
Boldog babavárást ☺
Igen értem.én se gondoltam ezt úgy komolyan hogy tuti csak meglepett sok család tagom ugy tett hogy hülyeség hogy már 5 hetesen hanyigerem van.:)
Azért irtam ki inkább mert nekem maga a várandoság is egy csoda de az ikerterhességet is mindig bamulattal csodáltam es mindig sok kerdés foglalkoztatott ezzel kapcsolatban.:).
Nekem volt ikerterhességem. SEMMI terhességi tünetem nem volt. Még egy kósza émelygés sem.
Most, egy babábal sokkal több minden előjött.
Gratulálok!Akkor minden rendben az ikrekkel.Szivből örülök.
Nagyon szerencsés vagy persze mindannyian akik anyáva válunk.
Minden jót kívánok!
Lombikos vagyok,szóval esélyünk volt az ikrekre :)
ennek ellenére beültetés után biztos voltam benne,hogy nem sikerült,mert nem éreztem semmit.annál nagyobb meglepetés volt a pozitiv teszt,és a magas hcg érték.az 5.hétben látszódott 2 petezsák,6 héten már vertek a kis szivecskék :) és a 6.héttöl kezdödtek a hányingerek,egész napos volt..de a 12.héten megszünt szinte teljesen. :) most 15.hétben vagyok, nehezebben viselem mint annó a kisfiammal a terhességet,de nagyon élvezem :)
sok boldogságot neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!