Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális, hogy már 9...

Mennyire normális, hogy már 9 és fél hetesen látni hogy nőtt a pocim?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon olvasgattam ebben a témában és a legtöbben azt írták,hogy 4.hónaptól kezdett látszódni valami. Akinek legkorábban lehetett látni pocakot az is 12 hetesen látta magán.

Nálam elég hamar lehet látni, szerintem már 8 hetesen is lehetett.

Egyébként átlagos testalkat vagyok, felül mondjuk az átlagnál kicsit vékonyabb,mert a vállam keskeny és a karjaim is az átlagnál vékonyabbak,karkötők is mind lecsúsznak. A csipőm viszont széles és nagyon izmos a lábam. Bármit is jelentsen most ez.

2018. máj. 2. 19:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Teljesen normális:) rengeteg nőnek fel van puffadva a hasa az első trimeszterben

Igazán a 4,5ik honapban kezd majd el noni igazan a baba a pocakban ugy hogy idegenek is megmondjak hogy te várandos vagy:)én most pont itt tartok 20hkm

2018. máj. 3. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!