Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a dokim 100%-ra mondta,...

Ha a dokim 100%-ra mondta, hogy fiú, akkor azt vehetem biztosra? 28hetesen

Figyelt kérdés
Most mutata magát elöszőr
2008. okt. 30. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, ha 100%-ra nem is, de 99-re szerintem igen.
2008. okt. 30. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!!!39 hetes vagyok és nekem is 28 hétnél azt mondta az orvos,hogy kis fiu azota 4-szer is azt mondta ,hogy kis fiu.Párom még mindig nem hiszi el a 2 lány után.Majd kiderül ha ki jön ,mert már volt példa arra hogy van akinek folyamatosan fiut mondta és mikor meg született kislánya lett.Mindegy csak egészséges legyen.Jo baba várást!!!
2008. okt. 30. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem igen, mert ebben az idoben mar a herék is "leszálltak" neki.

nekem eloszor 18 hetesen mondtak, hogy fiu, husz hetesen, hogy fiu, es 21 hetesen egy harmadik helyen, hogy fiu. mind a harom helyen mutattak a futyijét is, bár nekem csak a 4dn volt kivehető

2008. okt. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!