Adnátok a Bence nevet vagy túl tucat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 21:34
1/14 anonim válasza:
Semmiképpen.
Nem is tetszik és rengeteg van belőle
2/14 anonim válasza:
Ha ez a név tetszene akkor igen. Ezerszer inkább ez mint valami különlegesnek hitt borzalom.
4/14 anonim válasza:
15 éve divatnév.
Sose tetszett,mert borzasztóan gyerekes hangzása van számomra,de mivel manapság minden 2.kisfiút erre keresztelnek,emiatt még meg is utáltam.
El nem tudom képzelni,hogy mi tetszik ennyire rajta a leendő szülőknek.
5/14 anonim válasza:
Nem,mert nem tetszik. Túl sok rohangál.
6/14 anonim válasza:
Helyette a Benedek nevet adnám. Amíg kicsi, becézve Bencének lehet szólítani, de felnőttnek hivatalos helyen nem való a Bence. Megmosolyogtató, amikor felnőtt ember (pl. egy államtitkár) Bence és nem Benedek.
7/14 anonim válasza:
Borzaszto tucat mar vagy 20 eve. Emellett ronda is.
8/14 anonim válasza:
Az én kisfiam Bence. Imádom, de tényleg tucatnév. De ez van, ez tetszett mindkettőnknek.
9/14 anonim válasza:
Az én nagyobbik fiam is Bence. Annak ellenére, hogy tucatnév, sm az oviban, sem az iskolában nincs több Bence. Az öccsének a csoportjában sincs.
10/14 anonim válasza:
A gyakoriságról annyit, hogy a fiamnak nincs különösebben gyakori neve (jó, nem is extra különlegeskedő, de a 100 leggyakoribb névnél a lista vége felé vab), de mégis úgy jött ki, hogy hárman vannak az ovis csoportjában ezzel a névvel, míg egy Bence és egy Hanna van, szóval ne ez alapján dönts. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!