Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pampers valoban a legjobb...

Pampers valoban a legjobb pelenka?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 14:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindent végigpróbáltunk, nálunk a Pufies a nyerő. A Pampers volt az egyetlen, amit nem használtunk el, annyira szar volt.
2018. ápr. 30. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Mikor kicsi volt, nyáron pamperst hordott, mert az vékonyabb, egyébként liberot. Később már túl sok volt egy jó adag pisi is neki, mármint amit egy alkalommal rakott bele, úgyhogy el is hagytuk. Maradt csak a libero.
2018. ápr. 30. 17:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem,

Van akinek nagyon jó, van akinek nem

Ez olyan, hogy az Univer a legjobb ketchup? Van akinek a Félix, van akinek a Globus.. Stb

2018. ápr. 30. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Kislányomnál a Huggies vált be a legjobban, sose piros tőle a bőre, sose ázik át. Sajnos csak netről (rossmann oldala, eMagról) lehet rendelni és elég drága, de mivel nagyon érzény a bőre így teljesen megéri. Pampers nekünk éjjel sajnos átázik.
2018. ápr. 30. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Pampersből is többféle van. A narancssárga semmilyen, a zöld elmegy, nappalra jó, a fehér viszont szuper volt nekünk. Soha nem ázott át, egész éjjel bírta.

Ki kell próbálNi, nektek mi válik be.

2018. ápr. 30. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem volt jo.alig vártam hogy elfogyjon mert kifolyt belőle a pisi.valahogy nem ugy illeszkedett.

A libero,dm,rossmann,Spar,Müller saját márkásai mind jók.

2018. ápr. 30. 19:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Nedvszívásban szerintem a Premium Care a legjobb azok közül, amiket próbáltunk, de ha nem illeszkedik a gyerekre, akkor nem jó. Mi sokszor 2 Pampers méret között Liberot használtunk, mikor az egyik már kicsi volt, a másik még nagy.
2018. ápr. 30. 19:27
 18/19 anonim ***** válasza:

A fiamnak a zöld pamperstől kiütéses lett a feneke, a libero bevált. A kicsinél libero-val kezdtünk és az neki is bevált, a pamperst így részéről nem tudom, mást meg se próbáltam.

Popsitörlőből viszont a pampers sensitive-t használjuk, de a sima kiütéssel járt.

2018. ápr. 30. 20:01
 19/19 anonim válasza:
52%
A kislányom ekcémás volt pici korától kezdve, rengeteg pelust kipróbáltunk, de csak a pampers vált be. A liberotól sem pirosodott ki a bőre, de abból reggelre kifolyt a pisi.
2018. ápr. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!