Ti hány pelenkát próbáltatok ki, mire meglett a legjobb? Melyikkel mik a tapasztalataitok?
Pampers new born - elég jó, nem folyt ki belőle sose semmi
Pampers narancssárga - sokan szídják, nálunk ebből se folyt ki soha semmi, én szeretem mert szerintem jobb az illata mint a zöldnek és feleannyi
Pamper premium care...ez semmiben nem jobb mint a másik kettő, viszont jó drága, nem vettem csak párszor..
Tojours (lidl) - elég vékonyka, de nem folyt ki szinte sose semmi belőle, ajánlom
Sparos Pretty baby - ez elég kemény és vékony anyag, de most ezt használjuk, ebből se folyik ki semmi...
Libero - molyos volt (kukacos) soha többet nem hozom a lakásomba, és mástól is hallottam hogy neki is molyos volt - ettől eltekintve ebből se folyt ki semmi
Baby Love bugyi pelenka - ez nagyon jó, mármint a bugyi pelenka..de elég drága.
hát ezeket próbáltam. Őszintén én kizárólag az illata miatt a narancssárga pampersre szavazok, árban középkategóriás, nem gumis a dereka, emiatt nem szeretik, az én babám meg pont emiatt szereti...
hozzáteszem az elején nagyon híg a baba kaki, talán akkor érdemesebb azért gumisat venni, mi kb. 3. hónaposan váltottunk a narancssárgára
Az az igazság, hogy én is rengeteg jót olvastam a Pampersről, meg a Liberóról.. :) az első 1 hónapban jó volt a Huggies newborn, utána átázott, pedig én aztán cseréltem a pelenkát, ha kellett ha nem. A Liberól keménynek bizonyult, a Pampers pedig iszonyat büdös volt már egy kis pisitól is, aztán ki is csattogott a lányom popsija.
Utána kisérleteztem, először Aldis, utána Lidl-s, nekem mindkettő bevált, de választani kellett, akkor a lidl-s-re mondanám, hogy nagyon jó volt!
Ujszulottent a Liberot szerettem. A Pampers (feher) nekem akkor nem jott be.
Aztan elkezdtem en is probalgatni. :-)
Happy (Auchanban lehet kapni) - nincs gumi a derekan es szerintem nagyon kemeny, merev. De nem volt vele baleset
Rossmann Babydream - szeretem! Vekony, gumis, megfeleloen puha
Lidl Toujour - egyszer vetten, hasonlo mint a Rossmann-os pelus, nem volt vele gondom
Pufies (emagon lehet kapni) - nekem nagyon bejon! Vekony, puha, gumis 3600 ft korul van egy 70-80 db-os csomag. Sokszor ingyenes a hazhozszallitas is.
Zold Pampers - allando "tars"! Ejszakara hasznaljuk, puha, gumis, szerintem tokeletes.
Libero - most tertem vissza ra! Nagyon tetszik! Olyan vekony, h tobbszor megkerdeztek, h mar nem adok pelust a fiamra? Szinte eszrevehetetlen.
Gazdasagos pelust is probaltam. Amig pici volt a baba es meg nem nagyon mozgott, addig azerintem az is megallja a helyet. Teny h vastagabb, mint a tobbi, de balesetre nem emlekszem.
Azt hiszem ennyit probaltunk. De meg a mai napig szivesen kiserletezem, ha hallok jo tippet.
egyébként ha rám hallgatsz, újszülöttnek valóból válassz magasabb kategóriát, mert akkor még nem tudhatod, mennyire lesz érzékeny a bőre, milyen gyakran és milyen hígat kakil majd.
az első egy hónap után már jobban látod ezeket, és ha nem érzékeny a bőre (babámnak pl popsikrémet se kellett szinte használnia olyan jó bőre van), akkor válthatsz nyugodtan olcsóbb kategóriára. Vagy ha pl elkezditek a hozzátáplálást akkor majd megint érdemes váltani, akkor már szilárdabb a kaka, viszont többet mozog, na akkor kell kényelmes megoldást találni. Aztán majd egy éves kor felett szerintem érdemes kicsit kényelmetlenebb, olcsóbb pelenkára váltani, mert így előbb utóbb majd rájön, hogy a pelus annyira nem jó dolog, állítólag ez számíthat a szobatisztaságnál, ha kényelmetlen a pelus, előbb hajlandó lehet rá, mondjuk ez teljesen logikus...szóval most indíts egy jobb kategóriával - szerintem - aztán ráérsz 2-3 hónap múlva próbálkozni, ha úgy látod hogy bírja a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!