Avent vagy tomee tipee egy újszülöttnek melyik jobb? Praktikusabb?
Minden védőnői prospektusba aventes dolgokat nyomatnak.
De csak én látom úgy hogy látom külföldön meg népszerűbb a tomee tipee?
A brendonban igen jó áron van kezdő szettjük.
Sterilizálóval.3 db cumisüveg.
1 kézi mellszívó.
Melltartó betétek.
2 cumi.
Stb..
Még az Avent nekem sokkal drágábbnak tünik..
És pl.ez a helyzet a libero kontra pampers kérdéssel is.
Én a libero mellett tettem le a voksom.
Mellszívóból elvileg a Medela a legjobb.
Pelenkából nekünk is a Libero jött be, a Pampers nem illeszkedett és irritálta a gyereket.
Ingyen csomagban mi kaptunk az Avent mellett Tommee Tippeet is, azt fogadta el a gyerek, utána abból vettünk cumisüveget is.
Egyedül a szelepes itatóit nem ajánlom. Abból nekünk a Munchkin jött be.
Mellszívóból csakis Medela vagy esetleg Avent. A Tomee tipee egy rakás sz*r (már bocsánt), konkrétan a kukába dobtam mert nulla a teljesítménye! (Én is egy ilyen szettet vettem)
Cumisüveget is aventosat vettem, vizet kapott belőle a lányom, arra teljesen jó volt. 5 hónaposan kapott először tápszert és csak a lansinoh momma üvegből fogadta el, pedig vettem Avent-ot meg Tomee tipee-t is.
Nekem csak Aventes termékem volt. Mivel elsőre ez bevált, mást nem is próbáltunk.
Pelusból nekünk a Pampers jött be.
Mellszívóból medela valóban.
Cumisüvegből tommee tippee. Az avent kritikan aluli.
Vedd ami szimpi. A gyerek majd eldönti mit választ. Kiváltottad már az ingyenes minimanó csomagot?
Én tavaly szültem és akkor tommee cumisüveg és játszócumi volt benne de a babám nem tudott inni belőle így a mam vált be játszócumiból pefig dm és nuk.
Mellszívó avent volt bevált
Nekünk avent cumisüvegünk volt, és mellszívóból is ezt a márkát használtam. Ajándékba kaptam őket a nővéremtől, akinek ez a márka nagyon bevállt, így szülinapomra ezzel lepett meg. Nem panaszkodhatom. Jól bevált. Annyi, hogy a cumisüveg készlet classic volt, a mellszívóhoz viszom natural volt. Egyszer a natural volt kéznél, így abból adtam neki tejet, utána a classicot már nem fogadta el.
Pelenkából mind a 2 említett márkát kipróbáltuk, a Libero néhány nap alatt kicsapta a lányunk bőrét. A Pampers viszont nagyon jó volt. A zöldet használtuk többnyire.
Avent natural kezi mellszivo es ugyan ilyen cumisuveg valt be. De a cumibol is az aventet szerette a kislanyom.
Pelenkabol probaltunk sokfelet, de csakis a pampers premium care birt el barmit!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!