Mikor hirtelen feállok, beleáll a fájdalom jobb oldalt az alhasamba, mitől lehet ez? 12khm
Ez a fajdalom az, amikor hirtelen mozdulatnal a mehtarto szalag egyik, madik, vagy mindket oldalon meghuzodik/megfeszul.
Normalis jelenseg, no a mehed, az eredeti meretenek mar most a tobbszorose, sulyban, nagysagban egyarant.
Ugyanezt tapasztalhatod hirtelen hajlasnal, fekve kohogesnel, tusszentesnel, fordulasnal is. Minel nagyobb a mehed, annal tobbszor jelentkezhet.
Amugy ettol semmi bajod nem lesz se neked, se a gyereknel, teljesen normalis. Tobbedik terhessegnel meg hamarabb es meg gyakrabban jelentkezik, legalabbis nalam.
Tenyleg? Jol megisztad. Nekem mar az elso babaval is volt, de akkor csak a harmadik trimeszterben ereztem eloszor. Emlekszem, hogy azt hittem valamj nagy baj van eloszor, kb olyan erzes, mintha kest dofnenek belem. Meg az orvost is felhivtam, mert megijedtem, o mondta nekem, hogy mi ez es hogy normalis.
A masodik tehessegnel mar az elso trimeszterben is ereztem, most pedig mar a legelejetol. De ha kerulom ezeket a mozdulatokat, akkor semmi gond.
Ha megis masra tippelsz, akkor nezesd meg magad, de ha csak bizonyos mozdulatoknal erzed, akkor az lesz, amit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!