Normális hogy szinte elkezdtem rettegni a szüléstől 39hetes+2napos vagyok és minden percben a szülés körül jár a fejem és parázok hogy vajon milyen lesz,egy nagyon erős félelem érzetet érzek pedig alig vártam hogy eljussak idáig mostmeg rettegek ha telnek a napok..
Másnál is volt már így?
A fájdalom küszöböm nem nagy,de mindenkitől csak azt hallom hogy iszonyu fájdalommal jár és megakarnak halni a szülőágyon ez azért nem túlzás?
2018. ápr. 26. 17:20
1/9 anonim válasza:
A szüléstől mindenki fél, én is féltem a császártól, arra is azt mondják, hogy fáj, de nekem szinte semennyire sem fájt. Amúgy mindenképp kijön a babád hamarosan akár félsz, akár nem.
2018. ápr. 26. 17:32
2/9 A kérdező kommentje:
Császár lesz nekem is:)
Természetesen szerettem volna mindigis,de ikek babák lettek
2018. ápr. 26. 17:36
3/9 A kérdező kommentje:
Iker*
2018. ápr. 26. 17:36
4/9 anonim válasza:
Nincs az a nő aki ne félne
De majd túlleszel rajta ; )
2018. ápr. 26. 17:47
5/9 anonim válasza:
Először attól féltem h faros marad és császár lesz, aztán a végén h hogy fog kijönni.... aztán attól h megbolondulok a félelemtől és h legyen mar kint. Faj, borzalmasan de túl leszel rajta és utána sokkal jobb lesz! A baba kárpótol majd mindenért! Én utána egy olyan nyugalmat éreztem amit előtte sose Sztem.
2018. ápr. 26. 17:52
6/9 anonim válasza:
S ikrekkel még nem indították meg???
Amúgy örülj neki, hogy császár. Én az ikreket simán, majd császárral szültem.
2018. ápr. 26. 19:20
7/9 A kérdező kommentje:
Még nem inditották
Minnél később javasolták
Holnap kell befekudnom delutan es masnao reggel lesz a mutet
2018. ápr. 26. 19:39
8/9 A kérdező kommentje:
Fizetett orvosom van már elore megbeszeltuk hogy császár lesz és nem kockáztatunk,simán el sem vállalta voln
2018. ápr. 26. 19:40
9/9 anonim válasza:
Ne félj a csaszarrol. Januárban volt nekem, igaz sürgősségi,m. Az első nao az, ami borzasztó volt, de utána napról napra jobb :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!