Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire lett volna veszélyes...

Mennyire lett volna veszélyes ha leestem volna a lépcsőn?

Figyelt kérdés

Tipikus régi pesti ház.

Vasbeton csúszos lépcsők.

Még lapostalpúban is volt hogy majdnem elestem.

Most terhesen vittem le reggel a francia bulldogom.

Apró sarkú körömcipőben.

És megcsúsztam hirtelen egy hajszálon múlt hogy nem végeztem úgy mint magdi anyus a barátok köztben.

Valószínű nem úsztam volnaeg egy szimpla eséssel és a vasbeton lépcső majdnem megölt.

Most teljesen lesokkolt hogy terhesen is ennyire közel van az ember a halálhoz...

2018. ápr. 26. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Azért van a korlát, hogy kapaszkodj, akkor is , ha nem vagy terhes.

Egyébként a terhesség nem egy misztikus állapot, attól hogy terhes vagy nincs semmi bajod, ugyanúgy eleshetsz vagy bajod lehet, nem is értem a kérdést komolyan.

2018. ápr. 26. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
2018. ápr. 26. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Lépcsőn leesni mindig nagyon veszélyes.

"Most teljesen lesokkolt hogy terhesen is ennyire közel van az ember a halálhoz..."

Miért, azt gondoltad, valami védőangyal van a méhedben, és terhesen "védett" vagy? Nem történhet semmi???? Nem terhesen is bármikor a fejedre eshet egy virágcserép, vagy stukkó az utcán. Veszélyes az élet...

2018. ápr. 26. 10:17
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Oh lord :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2018. ápr. 26. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

" hajszálon múlt hogy nem végeztem úgy mint magdi anyus a barátok köztben"

Mivel ilyesmit nem nézek, ezért fogalmam sincs, hoyg hogy végezte az illetö!

De csúszós lépcsön minden épeszü ember fogja a korlátot, akár terhes, akár sem. Emellett terhesen nem kellene tüsarkúban mászkálni, mert akkor eleve instabil abb az ember!

2018. ápr. 26. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Sétálj többet azzal a kutyával, marhára unatkozol, ha ezt így meg bírtad kérdezni.
2018. ápr. 26. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Ezt most elképzeltem: kb 5 hetes terhesen leviszed a pink masnis kutyulit, felveszed a csillámos, műanyag talpú körömcipőd, kistáska vállra, és megcsúszol a lépcsőn. Fennhangon sikítasz, kutyuli megáll, táska lecsúszik. Micsoda tragédia. Nőj fel a gyerekneveléshez!
2018. ápr. 26. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Terhesen két kínos dolog van.

Dohányozni és magassarkúba szerencsétlenkedni...

Hordj tapadósabb cipőt, kapaszkodj a korlátba

2018. ápr. 26. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán le kéne cserélni a körömcipőt egy gumis talpú sportcipőre, lehet nem csúszna annyira az a lépcső xD
2018. máj. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!