Mennyire lett volna veszélyes ha leestem volna a lépcsőn?
Tipikus régi pesti ház.
Vasbeton csúszos lépcsők.
Még lapostalpúban is volt hogy majdnem elestem.
Most terhesen vittem le reggel a francia bulldogom.
Apró sarkú körömcipőben.
És megcsúsztam hirtelen egy hajszálon múlt hogy nem végeztem úgy mint magdi anyus a barátok köztben.
Valószínű nem úsztam volnaeg egy szimpla eséssel és a vasbeton lépcső majdnem megölt.
Most teljesen lesokkolt hogy terhesen is ennyire közel van az ember a halálhoz...
Azért van a korlát, hogy kapaszkodj, akkor is , ha nem vagy terhes.
Egyébként a terhesség nem egy misztikus állapot, attól hogy terhes vagy nincs semmi bajod, ugyanúgy eleshetsz vagy bajod lehet, nem is értem a kérdést komolyan.
Lépcsőn leesni mindig nagyon veszélyes.
"Most teljesen lesokkolt hogy terhesen is ennyire közel van az ember a halálhoz..."
Miért, azt gondoltad, valami védőangyal van a méhedben, és terhesen "védett" vagy? Nem történhet semmi???? Nem terhesen is bármikor a fejedre eshet egy virágcserép, vagy stukkó az utcán. Veszélyes az élet...
" hajszálon múlt hogy nem végeztem úgy mint magdi anyus a barátok köztben"
Mivel ilyesmit nem nézek, ezért fogalmam sincs, hoyg hogy végezte az illetö!
De csúszós lépcsön minden épeszü ember fogja a korlátot, akár terhes, akár sem. Emellett terhesen nem kellene tüsarkúban mászkálni, mert akkor eleve instabil abb az ember!
Terhesen két kínos dolog van.
Dohányozni és magassarkúba szerencsétlenkedni...
Hordj tapadósabb cipőt, kapaszkodj a korlátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!