Terhesség alatt kiszőrösödött a hasam! Mitől? Másnak is ilyen?
Figyelt kérdés
Eddig epiláltam.De fele ennyire se volt problémád.Most szinte olyan kezd lenni a hasam mint páromnak😄
Mitől?
15 hetes vagyok
2018. ápr. 25. 10:56
1/7 anonim válasza:
Szia, nyugi nem vagy egyedül. Nekem is besötétült a szőr, de én nem foglalkozok vele, mert úgy vagyok vele, hogy terhesség után majd elmúlik. Legalábbis remélem :D
2/7 anonim válasza:
Hormonok. Terhesség alatt természetes, mint a linea negra is.
3/7 anonim válasza:
Igen, viszont utána mind kihullott, szóval még jobb is lett a helyzet :)
4/7 anonim válasza:
Nekem is extra szőrös volt, mikor a fiamat vártam, de nem csak a hasam, hanem mindenhol. Most lányt várok, és ritkábban kell szőrtelenítenem mint terhesség előtt.
5/7 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Mondjuk én PCOS-s is voltam, már akkor gond volt a fokozott szőrnövekedés. Most a terhességgel a hasamon rosszabb lett a helyzet. Epilálom, mert engem zavar. Viszont a karomon meg a lábamon szinte vissza se nő. Kb. havonta epilàlom, és akkor is pikk-pakk végzek.
6/7 anonim válasza:
Szia 22 hetes kismama vagyok ès èn is ezt vettem észre, hogy egyre jobban.. kezd egyre jobban zavarni. Borotválni nem akarom , epilátortól meg a gyantától kipattogok. Remélem elmúlik mert elötte nem volt ilyen problémám :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt, de szülés után a nagy része kihullott, ami meg nem, az is kb. átlátszóvá fakult. És elég volt szinte csak hozzájuk érni, hogy kijöjjenek. Nyugi, nem marad olyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!