Vannak hozzám hasonlóan vékony kismamák?
47 voltam.14 hetesen 45 vagyok.
Enni szinte alig eszek.
Nincs étvágyam.
Aki hasonló paraméterekkel volt ő mennyivel szült és mennyi volt a baba súlya?
Összefügg mennyit eszek és a baba súly vagy nem?
Én így voltam, 48al kezdtem, 62 kilóval szültem, egy 3000grammos babát úgy, hogy a 3 hónap végén 44 kiló voltam a sok hányástól.
Egyből lement a hasam a 3. Napon már szép lapos volt, csak jó távol voltak a hasizmaim. 54 kiló voltam szülés után egy héttel.
50 kiló pedig kb egy hónapra rá, szépen leolvadt minden a szoptatással a fenekemről. Mindent megúsztam, azóta is 50 kiló vagyok 170 centihez.
Nem kell aggódnod, nem probléma az alacsony súly, fel fog jönni, ami kell, talán kicsit több is a végére..
A 4 hónaptól majd lesz étvágyad rendesen.
Szia!
Én is hánytam az elején, így 46 kg-ról indultam. Most 50 kg vagyok 21 hetesen. Többet eszem és az étvágyam is jobb, mint a Kislányommal.
Első babánál még többet hánytam 45 kg-ról indultam, és 58 kg-mal mentem szülni a 38. héten. A baba 2600 g-mal 50 cm-rel született, teljesen egészségesen.
Kb. 2 hónap után olyan voltam, mint aki nem is szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!