Kombinált (vagy bármilyen más) teszt igen vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
Ki csináltatott, és ki nem csináltatott valamilyen plusz tesztet a genetikai uh-ok mellett? Miért?#kombinált teszt #intergált teszt
2018. ápr. 24. 16:24
11/12 anonim válasza:
Én 38 vagyok, sajnos az én genetikai ultrahangom rossz lett, ráadásul a kombinált tesztem is közepes kockázatot adott, ezért én megcsináltattam az amniot. Én sem vállaltam volna beteg gyermeket. Az amniot nem bántam meg, szerencsére egészséges, itt szuszog mellettem a már három hónapos lányom.
12/12 anonim válasza:
Nem volt tul jo az uh szoval kombinaltat csinaltattam majd kozepes eredmeny utan prena test. Most visszagondolva inkabb kihagynam a kombinaltat es egybol mennek a prena testre de ha uh miatt nem indokolt akkor a kombinalt is jo. A prenat azert csinaltattam,mert mikor ket betegsegre 1:50 000 az esely es a harmadikra 1:990 az aggaszto. Szerencsere negativ lett es a baba nemet is biztosra tudjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!