Nemsokára megyek Nyiregyházára megcsináltatni a kombinált tesztet Dr. Orosz Lászlónál. Tapasztalat?
Annyit mondott, hogy ultrahang előtte vérvétel.
Az ultrahangnál már tud mondani vmit, vagy mikor van eredmény?
Magarol a dokirol nem tudok semmit de nekem az ultrahangon nem latszott orrcsont es a tarkoredo is epp hatareset volt azt ott helyben meg is mondta,hogy nem biztos,hogy jo es csinaltuk a kombinaltat. Amin mondjuk kozepes jott ki mivel ugye az is brleszamit mit latnak az ultrahangon...
De maga a vervetel eredmenye es a lelet 5 munkanap a kombinaltrol.
Értem. Te hány hetesen mentél?
Végül minden rendben lett?
Köszi h írtál :)
Szia,elso vagyok.
12+5 kozepes kockazat lett vegul beneveztem egy prena test-re inkabb,mert ez a sem nem rossz sem nem jo eredmeny nem nyugtatott meg. 1:990 volt az esely ellenben a ket masik szindroma 1:50 000
De vegul negativ lett down korra :)
Szoval ne ijedj meg ha kozepes jonne ki eleg gyakori,mert fugg az ultrahangtol is es millio tenyezotol viszont ha alacsony kockazat jon ki megnyugodhatsz teljesen :)
Ja es nekem a vert egybol le is vettek,mivel a tarko redo epp hatar ertek es az orrcsont laposan abrazolodott csak.
Onnantol mivel unnep is jott 1 het volt de amugy 5 munkanapon belul meg szokott erkezni.
Remelem minden rendben lesz nalatok :)
Örülök neki h minden rendben lett. :)
Ma hívtam fel, jövőhét kedden kell menni
Most vagyok 12 hetes, mire megyek már 13 :)
Köszönöm hogy írtatok, nagyon kedvesek vagytok.
Bízom benne minden rendben lesz :)
6-os vagyok
Ha úgy fordul majd a babád akkor lehet,hogy megmondja fiú vagy lány. Nekem 13+4 hetesen látta.
Én is voltam, minden rendben van.
Kislány lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!