Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Az egész...

Mit csináljak? Az egész családom rámszállt! Kiidegel az egész élet! Lassan elmegy minden erőm!

Figyelt kérdés

Hazajöttem pár napra budapestről.

Párom is én is dolgozunk.

Apám konkrétan azzal fogadott (mert hoztam magammal a francia bulldogom is)

Hogy kipaterol vele együtt mert gyűlöli a kutyát a lakásban.

Ezután idegrohamot kapott és nekem akart jönni.

Hozzáteszem pár éve saját bátyámra hívta ki a rendőrséget annyita elege lett a "saját véréből"

Azt is meghallgattuk párszor hogy "ő szrt minket nem mi őt úgyhogy fogjam be a pofám"

Ezután elkezdett azzal támadni hogy a párom egy semmirekellò megbízhatatlan és még csak el se vett feleségül (együttélünk esküvőt nrm akarjuk elkapkodni csupán azért mert az egész családom azóta azzal bszogat hogy muszáj lennie egy házasságnak)....

És hiába magyaráztam el hogy párom apasági nyilatkozata egyenlő jogokat biztosít a babámnak ugyanúgy mint egy házasságban születővel...

Ezt nem bírják felfogni!

Bszogatnak...bszogatnak.....

Rám kényszerítenék hogy vetessem el magam..ég kioktatnak...

14 hetes vagyok ma apám lejőtt mérgesen nekem akart ugrani a kutyám miatt akit majdnem felrugott...azthittem leáll a szivem úgy zokogtam abban a pillanatban...

Teljesen kiodegelt azóta be is görcsölt a hasam az idegtől....

Meg hogy felcsináltattam magam egy olyan embertől akibe nem lehet megbízni mert nem vesz el...éy elbsztam az egész életem....

Most komolyan ugorjak kútba hogy ilyen családom van?

Pár nap múlva visszamegyek pestre de most csak uokogni tudnék..

Még a saját anyám is azzal jön hogy készüljek fel mert lehet egyedül nevelem majd a gyereket...

2018. ápr. 24. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
En biztos mar uton lennek haza aztan pukkadjanak meg ahol vannak mar bocs de nem ertem mit ulsz ott napokig meg akarod varni mig apad megver? Aztan akkor meg majd azon aggodhatsz lesz e baja a gyereknek...
2018. ápr. 24. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem ertem miert mesz oda napokra. Engem is kiidegel az apam, pedig ennyire nem rossz mint a tied. De nem toltok veluk par oranal tobbet.
2018. ápr. 24. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Már bocs de minek mentél haza? És főleg minek maradtál ha ilyenek?
2018. ápr. 24. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért mentél haza, vagy ha hazamentél miért nem mentél már el? Miért mártírkodsz? Jobb lenne visszamenned a párodhoz. Annyit megértek, hogy féltenek, én sem szülnék házasság nélkül. Szerintem megalázó egy nőnek, ha apasági nyilatkozatot kell tenni, de ez az én saját elég konzervatív véleményem. Vagy netán azért kell otthon maradnod pár napig ,mert összevesztél a pároddal? Akkor viszont jogos a kioktatás. Kutyát meg eleve nem vinném oda, ahol tudom h nem látják szivesen, netalántán utálják.
2018. ápr. 25. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!