Mit csináljak? Az egész családom rámszállt! Kiidegel az egész élet! Lassan elmegy minden erőm!
Hazajöttem pár napra budapestről.
Párom is én is dolgozunk.
Apám konkrétan azzal fogadott (mert hoztam magammal a francia bulldogom is)
Hogy kipaterol vele együtt mert gyűlöli a kutyát a lakásban.
Ezután idegrohamot kapott és nekem akart jönni.
Hozzáteszem pár éve saját bátyámra hívta ki a rendőrséget annyita elege lett a "saját véréből"
Azt is meghallgattuk párszor hogy "ő szrt minket nem mi őt úgyhogy fogjam be a pofám"
Ezután elkezdett azzal támadni hogy a párom egy semmirekellò megbízhatatlan és még csak el se vett feleségül (együttélünk esküvőt nrm akarjuk elkapkodni csupán azért mert az egész családom azóta azzal bszogat hogy muszáj lennie egy házasságnak)....
És hiába magyaráztam el hogy párom apasági nyilatkozata egyenlő jogokat biztosít a babámnak ugyanúgy mint egy házasságban születővel...
Ezt nem bírják felfogni!
Bszogatnak...bszogatnak.....
Rám kényszerítenék hogy vetessem el magam..ég kioktatnak...
14 hetes vagyok ma apám lejőtt mérgesen nekem akart ugrani a kutyám miatt akit majdnem felrugott...azthittem leáll a szivem úgy zokogtam abban a pillanatban...
Teljesen kiodegelt azóta be is görcsölt a hasam az idegtől....
Meg hogy felcsináltattam magam egy olyan embertől akibe nem lehet megbízni mert nem vesz el...éy elbsztam az egész életem....
Most komolyan ugorjak kútba hogy ilyen családom van?
Pár nap múlva visszamegyek pestre de most csak uokogni tudnék..
Még a saját anyám is azzal jön hogy készüljek fel mert lehet egyedül nevelem majd a gyereket...
A szavaik mint az ostorcsapás minden egyes pillanatban!
A párommal szemben elvizonytalanítanak hogy lehet rá se számíthatok!
Még ők a családom csak mindennel bszogatnak!
Egyik oldalon az hogy ilyen a családom
Másik oldalon a párom iránt érzett kételyeim..
És így terhesen azt érzrm magamra maradtam
Ha tudod, hogy ilyenek, minek mentél haza. Vagy ha haza is látogatsz, azt miért nem úgy szervezed meg, hogy csak pár óra legyen.
Az érveidet meg a miérteket soha nem fogják megérteni, elfogadni, mert (bocsánat, hogy ez írom) primitívek.
Én nem kockáztatnám az egészségemet és a babáét, szóval soha többet nem mennék oda, max. a temetésükre. Pont elég lenne a telefonos kapcsolattartás.
Ha a baba megszületett, akkor ők is csak 1 hónap múlva jöhetnének egy órára, amikor a párom otthon van, hogy gond esetén kitegye őket.
Figyelj, ha egyedül maradnál a babával, ők akkor sem segítenének téged, ha olyan pasihoz mentél volna hozzá, aki nekik is megfelel. Akkor is hallgathatnád, hogy a te hibád és csak az ívet kapnád, segítséget nem. Szóval innentől kezdve tök mindegy, hogy kitől vársz gyereket és ki hagy el, mert az úgyis a te hibád lenne és ezért a segítségüket sem érdemled.
Őnekik nem az a bajuk, hogy nem házasodtatok össze, mert ha azok lennétek, akkor másba kötnének bele. Egyszerűen ilyenek és kész. Fogadd el és minimalizáld a kapcsolatot velük, akármennyire fáj.
A bátyáddal milyen a viszonyod?
Nekem csak annyi a kérdésem: Mi a radai rossebnek mentél haza????
Nekem fele ilyen családom van, de 17 éve találkoztunk utoljára, a férjem nem ismeri anyámat, és a fiamnak 1 mamája van (anyósom).
Miért erőlteted, ami nem megy? Mire jó ez neked???
Egyszerű: Nem kell többet oda menni :)
Szerintem erre a valaszt nem is kell tovabb firtatni,esetleg ha gondolod telefonon tartsd Velük a kapcsolatot.
Ja és fogd magad és Menj haza!felesleges ott maradni vagy talán kényszerítenek?nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!