Normális hogy ezeket érzem? Sok volt kismama azt mondja, hogy igen.
Figyelt kérdés
Első terhességem,15 hetes vagyok, így nem tudom, hogy normális amit érzek.Tehát gyakran érzem a méhem feszülését,azt hogy nehéz a méhem, nem merem kihúzni magam, mert félek hogy valami baj lesz. Nyújtózkodni szabad-e, mert azt mondták hogy tilos. Nagyon hamar fáradt leszek. Ez is normális? A második trimeszterben nem kéne telve lenni energiával?2018. ápr. 22. 16:50
1/3 anonim válasza:
16 het,ugyanigy vagyok :)
Marmint allandoan aludnek es en pl most kezdtem hanyingeresbol hanyos lenni :) nyugi,normalis. Alakul a szervezet,keszul a szulesre,rendezodnek a szerveid is. Plusz ahogy no a meh huzza a petevezetekeket is ami lehet feszito erzes.
A nyujtozkodasrol nem hallottam es en szoktam is,mert jol esik :D
2/3 anonim válasza:
Mozogj tobbet sportolj menj uszni yogaz
Nyujtozkodj
A nok millio ev ota terhesek es szulnek es kozben kemenyen dolgoznak
Ha ennyitol baj lenne kihaltunk volna
Terhessseg nem betergseg minden lehet tovabb csinalni amit elotte
Igen dolgozni is
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a választ! Ìgy azèrt megnyugodtam.
2018. ápr. 22. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!