Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején zsíros haj?

Terhesség elején zsíros haj?

Figyelt kérdés
Más is járt így? Egy héten háromszor mosok hajat, de másnap már zsíros. Mivel tudnám kezelni?
2018. ápr. 22. 12:32
 1/3 A kérdező kommentje:
A csalános sampon sem segít.
2018. ápr. 22. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem pont az ellenkezője van

Eddig heti2-szer mostam, most hetente de csak mert szerintem ennyi idő alatt piszkos..

Nekem a kalos sampon segített

2018. ápr. 22. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is. A hormonok hatással vannak a faggyúmirigy szabályozására, ezért lehet gyorsabban vagy lassabban zsírosodik a haja. Ördögi kör, mert mìnél többször mosod, annál gyorsabban zsírosodik es akárki akármit mond, 1-2 naponta hajat mosni nem egészséges (pláne ha forró levegővel van szárítva) Én a száraz sampont ajánlom (rövid ideig, mert a hajad alkalmazkodni fog a ritkább mosáshoz) Kivéve ha rövid hajad van, és nem növeszted, rendszeresen vágatod, mert akkor úgy se lesz alkalma annyira elszáradni meg töredezni, ha naponta is mosod..

Én azért nem mostam volna naponta a derékig érő hajamat...

2018. ápr. 22. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!