Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről az új...

Mi a véleményetek erről az új down-kór szűrővizsgálatról?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amit.vérből csinálnak és az első 12 hétig,előző babámnál nem volt ilyen,most hallok róla először!
2010. jún. 12. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt az első gyerköcömnél még, most viszont túl vagyok rajta. Szerintem jó ötlet volt, hiszen eggyel többször vesznek tölünk vért már nem oszt-szoroz. :)

Sms-ben megkaptam a kódot egy héten belül és a neten meg is tudtam nézni, a dokihoz 2 hét múlva kell vissza menni ezért az eredményért.

2010. jún. 12. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi is megcsináltattuk,amikor a kisfiunkat vártuk.Szerintem nagyon hasznos vizsgálat,eredményt is hamar kaptunk,nem kellett sokat izgulni.Nagyon megnyugtatja az embert,ennyit bőven megér!

Gratulálok!

2010. jún. 12. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Jo ez a szurovizsgalat de jo tudni hogy nem 100%.Nalam hamis + eredmeny lett.Es van sajnos olyan akinek negativ es megis beteg lett a babaja.
2010. jún. 13. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi az OFF-ért: de ennek mi a neve? ez a kombinált vagy az integrált vagy a kettő ugyanaz?
2010. jún. 13. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
ez a kombinált teszt az integrált a 1+6 héten csinálják az az afp hát nem is tudom engem nagyon meg ijesztet az eredménye annak köszönhetően amniocentézist is bevállaltam aztán kiderült hogy minden ok hál Istennek szerintem nem sok jelentősége van mert mint minden más szűrő vizsgálatnak ennek is 85%-os a megbízhatósága és az eredménynél az értékek pl.1:10000 ezek csak statisztikai eredmények szerintem ha gond van akkor az uh-ból is látszik egy jó gép ugyanolyan megbízható mint a vérvétel nálunk pl. a 16 hetes teljesen jó volt kérdeztem a genetikust hogy akkor most melyiknek higgyünk azt mondta hogy egyiknek sem mert nem tudnak 100%-ot kimutatni csak az amniocentézissel illetve a terhesség előrehaladtával a méhlepényből vette mintából
2010. jún. 14. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
bocs 16 héten nem 1+6 el írtam :-)))
2010. jún. 14. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Az AFP és a down kór szűrővizsgálat nem ugynaz, az előző válaszoló nem a kérdésre válaszolt, de amit írt hasznos volt...
2010. jún. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!