16 hetesen elmehetek ultrahangra?
Megszeretném tudni a nemét
Már nagyon izgatott vagyok.
De legközelebb csak 4 hosszú hét múlva lenne esedékes..
Elmehetek ha csak ezt szeretném megtudni.
Szia
Elmehetsz, de nekem 16 hetesen sem tudták megmondani...
18-19 hetesen volt 90 % feletti tipp, de azt mondták varjunk a biztosra a következő vizsgálatig
. Rá 1 hónaptra mondták, hogy tuti lány..
Bnőmnek lanyt mondta 80% felett, majd a 25-2(. Héten egyértelműen laikusnak is egyértelmű lett, hogy fiú lesz..
Én várnék türelmesen...( ahogy tettem is)
De persze, a kerdésedre válaszolva, elmehetsz bármikor UH-ra ha fizetsz érte
Elmehetsz, én is voltam 15 hetesen ahol kaptunk egy nagyon erős tippet, de mindenki figyelmeztet, főleg aki úgy járt, hogy ne éljem bele magam. Ha a 18-20 hetes nagyobb vizsgálaton mutatja magát, akkor már biztosabb lesz. A védőnőm szerint, valamiért az elmúlt időben egyre több a tévedés. Szerintem ennek az az oka, hogy idő előtt találgatnakaz orvosok, amikor még bármi lehet, és van hogy bejön, de az esetek többségében megfordul a dolog. Szóval mindenképp érdemes várni, ha el akarsz menni ne a neme legyen az elsődleges, hanem inkább egy önmegnyugtató UH.
Jó egészséget! :-)
#3 te hol élsz ahol ennyi egy vizsgálat/uh?? Nálunk mindenhol 10ezer körül van...
Kérdező elmehetsz pl 4Dre is,mi is 16 hetesen voltunk először,dvd-t nem kértünk, cssk 3 képet. Alaposan megnézte minden rendben vele és a neme pedig 100%-osan látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!