Ha december 2. -án kell mennem 18 hetes ultrahangra és csak december közepén lesz meg az AFP eredményem akkor mit csináljak? Elmehetek anélkül is?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 11:46
1/9 anonim válasza:
mért ne mehetnél,ez a kettö nem függ össze,a 18 hetes uh kötelezö,és nem függ az afp-töl,söt fontosabb.de a kettö nem zárja ki egymást.
2/9 anonim válasza:
Nekem Szegeden vinnem kellett az AFP eredményt az UH-ra.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor megnyugodtam.
2009. nov. 21. 12:40
4/9 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy az eredménnyel kell menni az uh-ra. De a legjobb ha felhívod a kórházat és megérdeklődöd hogy ilyenkor mi a helyzet, mit csinálj.
5/9 anonim válasza:
pontos időpontod van uh-ra?
mert én úgy tudom, hogy 18- és 20. hét között kell menni.
Nekem afp nélkül meg se csinálták volna.
Miért lesz olyan későn kész? 1 Hét alatt megcsinálják. A 16. héten kell megcsináltatni az afp-t különben nem lesz jó az érték. Akkor meg már meg kell lennie!
6/9 anonim válasza:
nekem is megjött az AFP eredmény egy jó hét alatt. A dokim kiemelte, hogy AFP eredménnyel menjek majd uh-ra! 18-21 között kell az uh, én így tudom, de a lényeg, hogy nem kell pont 18hetesen menni! Nekem tehát vinnem kell az AFP papírt magammal!
17+5
7/9 A kérdező kommentje:
16. héten csináltattam pontossan ugy ahogy az orvos küldött.De nem mondta hogy vinnem kell.A laborban azt mondták hogy egy hónap
2009. nov. 21. 16:42
8/9 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvos, hogy vinnem kell az afp eredményét az uh-ra. Egyébként tényleg egy hét alatt kész van. Nem tudom, hogy a tiéddel mit csinálhatnak egy hónapig???
9/9 anonim válasza:
Debrecenbe is vinni kell a klinikára az afp eredményt. Nekem 3 hét alatt jött meg az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!