Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik decemberre várják a...

Akik decemberre várják a babájukat, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Voltatok már orvosnál? Elmondtátok valakinek (apán kívül)? Milyenek a napjaitok? Hány hetesek vagytok?

Mi nem mondjuk el senkinek még sokáig, mert volt már vetélésem. Jövőhéten megyek orvoshoz, már nagyon izgulok 🤞. 7hetes vagyok. Hányingerem van mindentől, megszédülök időnként, és állandóan tudnék aludni :) . Viszont én örülök ezeknek, mert legalább okkal vannak 💜.

#baba #terhesség #2018 december #decemberi babák
2018. ápr. 19. 17:21
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Sziasztok!! Ne haragudjatok a zavarásért,csak nagyon aggódom!! Ez az első terhességem!!! Febr.14.-én volt az utolsó menzeszem!! Április elején teszteltem 2db pozit! Múlthéten voltam dokinál,aki azt mondta 8hetes terhes vagyok és ludtojásnyi a méhem!!! A papíromra még azt is írta,hogy 11mm a petezsák benne szikholyaggal,egyértelműen embrióra utaló echoval,de szívhang nem volt,ami miatt nagyon aggódom,hisz ennyi idősen már lennie kellenne nem? :( 2hét múlva kell vissza mennem kontrollra,de azt mondta a doki addig még védőnőhőz se menjek!! :(
2018. ápr. 22. 10:48
 22/25 anonim válasza:
én nem mesélem el a történetem mert nem akarlak ilyesztegetni. Így is tudom mennyire aggódsz. De legyél nyugodt és bízzunk benne, hogy mire mész minden rendben lesz. Mást sajnos nem lehet tenni
2018. ápr. 22. 15:03
 23/25 anonim válasza:
Nyugodtan elmesélheted,hisz fel vagyok készülve már,a jóra és sajnos az esetleges rosszra is!! :/
2018. ápr. 22. 20:01
 24/25 anonim válasza:

Hát jó. Velem augusztusban volt ez. Mentem első uh-ra. Méretek nagyjából rendben. Szívhang sehol. Menjek vissza egy hét múlva. A pici nem nőtt pedig kétszer akkorának kellett volna akkor már lennie. Szívhang még mindig nem volt. Kérdeztem az orvost lehet e még egy hetet várni. Azt mondta miatta lehet de nem ajánlja hogy későbbi terhességnél ne legyen baj. Így rá 2 napra abortusra küldött. Én a biztonság kedvéért hogy adjak még egy esélyt előtte nap elmentem egy magándokihoz. Aki megerősítette a másik doki véleményét. Csak valamit azóta se értek igaz nem sokat de nőtt közben már egy nap alatt is pár millimétert. Nem tudom egy hét múlva lett volna e de inkább hallgattunk a dokikra később ne legyen baj. Rettenetes érzés volt

Viszont most április 8.án pozitívat teszteltem. Kedden megyek dokihoz nagyon izgulunk most mi lesz. Félek rettenetesen. Csak reménykedni tudunk hogy most más lesz 😊

ne add fel!!

2018. ápr. 22. 20:24
 25/25 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,hogy ez történt veled!! :( meglátjuk,nálam hogy alakulnak majd a dolgok,de majd úgyis megírom!! Gratulálok a kisbabádhoz,sok boldogságot és erőt egészséget,mindkettőtöknek! :)
2018. ápr. 22. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!