Akik decemberre várják a babájukat, hogy vagytok?
Voltatok már orvosnál? Elmondtátok valakinek (apán kívül)? Milyenek a napjaitok? Hány hetesek vagytok?
Mi nem mondjuk el senkinek még sokáig, mert volt már vetélésem. Jövőhéten megyek orvoshoz, már nagyon izgulok 🤞. 7hetes vagyok. Hányingerem van mindentől, megszédülök időnként, és állandóan tudnék aludni :) . Viszont én örülök ezeknek, mert legalább okkal vannak 💜.
Hát jó. Velem augusztusban volt ez. Mentem első uh-ra. Méretek nagyjából rendben. Szívhang sehol. Menjek vissza egy hét múlva. A pici nem nőtt pedig kétszer akkorának kellett volna akkor már lennie. Szívhang még mindig nem volt. Kérdeztem az orvost lehet e még egy hetet várni. Azt mondta miatta lehet de nem ajánlja hogy későbbi terhességnél ne legyen baj. Így rá 2 napra abortusra küldött. Én a biztonság kedvéért hogy adjak még egy esélyt előtte nap elmentem egy magándokihoz. Aki megerősítette a másik doki véleményét. Csak valamit azóta se értek igaz nem sokat de nőtt közben már egy nap alatt is pár millimétert. Nem tudom egy hét múlva lett volna e de inkább hallgattunk a dokikra később ne legyen baj. Rettenetes érzés volt
Viszont most április 8.án pozitívat teszteltem. Kedden megyek dokihoz nagyon izgulunk most mi lesz. Félek rettenetesen. Csak reménykedni tudunk hogy most más lesz 😊
ne add fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!