Akik decemberre várják a babájukat, hogy vagytok?
Voltatok már orvosnál? Elmondtátok valakinek (apán kívül)? Milyenek a napjaitok? Hány hetesek vagytok?
Mi nem mondjuk el senkinek még sokáig, mert volt már vetélésem. Jövőhéten megyek orvoshoz, már nagyon izgulok 🤞. 7hetes vagyok. Hányingerem van mindentől, megszédülök időnként, és állandóan tudnék aludni :) . Viszont én örülök ezeknek, mert legalább okkal vannak 💜.
Gratulálok mindenkinek, boldog babavárást! :) Nálunk is 3.baba lesz, és bár a neme "mindegy csak egészséges legyen", de ha választhatnánk lányt szeretnénk. Van már ez is, az is :) . Majd jövőhéten megyek orvoshoz. Már nagyon-nagyon várom én is. Hányinger csökkentésére valakinek valami bevált?
Én szívesen beszélgetek itt is, a közösen várás nagyon jó lenne! :)
Sziasztok. Én nagyjából 5 hetes lehetek, még nem voltam orvosnál. Páromon kívül még nem tudja senki. Még vacilálok, hogy most orvos után vagy 12 hetes uh után jelentsem be. Már várja mindenki, így vacilálok :-)
E
Sziasztok. Én november végére várom a kicsinket. 8hét pár napos most. Vannak tüneteim de nem vészesek ami erősebb az a mell feszülés (már 2-szer akkor mint volt 😁). Fáradt vagyok elég sokat kicsi hányinger émelygés van. Szerencsére ennyi remélem nem is leszek rosszabbul. Mindenkinek boldog baba várást.
26 éves kismama. 😊😊
Sziasztok!
Mi is kb december 4-re varjuk a masodik babankat. Most multam 7 hetes. En mar nagyon varom, hogy leteljen ez a kritikus 12 het!! :D
Dokinal mar voltam, minden oke, csak 1 kis progeszteron potlasra van szuksegunk.
Sziasztok!
A mi picurink már kicsit nagyobb, október elejére várjuk, 15+4 hetes vagyok, viszont első baba. Remélem a 18 hetes UH-n tudnak már valamit mondani, hogy kisfiú vagy kislány. Boldog babavárást kismamik! :)
Én 7. hétben járok. Orvosnál egyszer voltam sürgősségin mert barnáztam kicsit de nem látott semmit (lehet mert reggel volt és innom kellett volna csak akkor nem gondolkodtam előtte)azt mondta menjek vissza pár nap de inkább hét múlva.
Egyik nap nagyon fáj a mellem később semmi aztán megint. Meg néha viszket. Sokszor eltudnék aludni bárhol bármikor. Hányinger eddig nem volt.
Csak a párom tudja. Szeptemberben volt sajnos abortuszom mert nem volt a picinek szívhangja. Így nagyon reméljük most minden rendben lesz. Kedden megyek dokihoz és akkor okosabbak leszünk.
Én nagyon fiatal vagyok párom idősebb de nem bánom. Én is akartam. A kicsi jelentené a teljes boldogságot 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!