11hetes vagyok. Próbaidö alatt, ha elmegyek táppénzre. Kirughatnak?
Figyelt kérdés
Június elejével lenne véglegesitve a szerödésem.elkmldhetnek vagy meg kell hosszabitaniuk?2018. ápr. 14. 16:32
21/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!jövö héten bejelentem,lesz ami lesz alapon..ugy vagyok vele,ha számitott nekik az elmult 3év valamennyit,akkor maradhatok..ha nem,akkor igy jártam..mivel nem elsö baba már most kezd látszani...igazság szerint nem is nagyon akarom titkolni,jobb ha tiszta lappal játszunk..azért a 12hetet megvárom..majd megirom,hogy mi lett a vége a történetemnek!
2018. ápr. 15. 22:08
22/22 A kérdező kommentje:
Bár rég volt de megirom.
Nem rúgtak ki :) terhességem alatt szinte végig melóztam még :) bár nen vollt felhötlen az örömük,de meg tudtunk egyezni
2019. okt. 17. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!