Ti 24 hetesen mennyire éreztétek a baba mozgását?
szóval én kerek 18 hetes lettem amikor először éreztem háton fekve pár rugást. azóta érzem ülve is oldalt fekve és van hogy egy picit állva is egy párszor a nap folyamán. Inkább akkor aktívabb amikor valami édeset eszek vagy iszok.
Néha felmerül bennem hogy vajon elégszer érzem? Nálatok is hasonló? :)
Nekem mellső fali lepényem volt első terhességnél és 15 hetesen éreztem. Most szintén mellső fali van és érzem 14 hetesen. Szerintem
Ez teljesen egyéni! Lehet a babád nem olyan aktív, lehet én jobban figyeltem. Én túl sokszor éreztem, én meg azon agyaltam, hogy nehogy maga köré tekerje a köldökzsinórt. Nekem azt mondták a kórházba, hogy vacsora után feküdjek a bal oldalamra és 1 óra alatt 10-szer kell éreznem a mozgását. De hallottam, hogy ahány kórház annyi féle számolási módszer. Ha aggódsz legközelebb említsd meg az orvosodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!