24 hetes terhes vagyok és a vérnyomásom 150/90 a pulzusom meg 120 a terhességem ota! Ez nagy baj?
Én úgy tudom, hogy a vérnyomás 140-ig normális onnantól magasnak számít!Szerintem mindenképpen szólj a védőnőnek vagy akár az orvosnak, hogy kapjál rá gyógyszert!
34 hetes kismama
Szia!
Nekem a 130/80-ra azt mondta a doki, hogy magas.... kb én is 24-25 hétben lehettem, de utána elmúlt.
Körzetid mondta, vagy a nőgyógyászod?
(nekem mind a kettő + a védőnő is nézi a vérnyomásom...)
Miért nem akart felírni a doki gyógyszert rá????
Nekem ez fura.
Konzultálj más orvossal is!
Jobbulást!
Nekem is magas, nekem CORINFAR nevű gyógyszert írt fel a dokim, 2*1 szemet, azt szedem.
31 hetes kismama
Nagy baj bizony szerintem! Nekem a 35.héttől volt magas 140/100, 140/90 és erre is azt mondták már magas. Bár én már a végén járok ezért nem írnak rá semmit, de mérnem kell naponta többször és ha kicsit is fölé megy be kell mennem a kórházba.
Szóval mond meg a dokidnak hogy szeretnél rá szedni valamit, mert nem érzed jól magad! Nem értem igazából erre már rég kellett volna írnia valamit főleg ha már az elejétől ez van nálad! Veszélyes ez a babára nézve meg rád is! Nekem azt mondták a 140 felettiből könnyen lehet 180 is, ami már elég veszélyes. Szóval menj el a körzeti dokidhoz vagy az ügyeletre és irass fel valami gyógyszert mert nem szabad kezeletlenül hagyni a magas vérnyomást, ráadásul még majdnem a fele hátra van neked.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!