Van valami jó tippetek émelygésre és hányingerre?
Figyelt kérdés
Még csak 5 hetes terhes vagyok,de 2 napja nagyon rossz a gyomrom.Ha eszek azért,ha nem akkor meg azért.Ráadásul itt a 13 hónapos kisfiam akivel foglalkozni kellene,de olyan rossz a közérzetem...2010. jún. 12. 11:20
1/7 anonim válasza:
B- vitamin segíteni fog:-)van olyan h B-komplex vitamin:-)
2/7 anonim válasza:
Nekem a kórházban a gyömbért javasolták és a citromot. Az utóbbi jobban bevált. Szagolni és nyalogatni. Rendesen megkönnyebbültem a citrus szagtól. Még most is ha tehetem limonádét kérek bárhol jó jegesen.
21 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
Nekem viszont a gyömbér nagyon bevált. Friss gyömbér gyökeret apró kockákra vágtam (csak nagyon keveset, mert a friss erős aromájú), leforráztam, és, mint a teát állni hagytam 5-10 percig. Ezt lehet citromlével, vagy narancslével is ízesíteni, és lehetőleg cukor nélkül inni.
4/7 anonim válasza:
Hideg citromos víz, de a legeslegjobb a citromfagyi! Akinek eddig ajánlottam, mindenkinél bevált! ( Nem a citrom íz a lényeg, hanem a jéghideg. Csak ebben az ízben azt mondták a leghatásosabb.) :))
22 hetes km.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt mind kipróbálom.
2010. jún. 12. 20:16
6/7 anonim válasza:
Nekem a dokim fagyit, jégkrémet ajánlott- itt is a lényeg a hidegen van. :) Nekem még a grapefruit jött be, kifacsartam és megittam. :)
Szép babavárást kívánok!
7/7 Steve Davis válasza:
fagyi,jegkrem szart se er. en meghanytattam magam es mar szuperúl vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!