Az mennyire normális, hogy a 12. heti uh-n még csak szikhólyagja van a babának? Nem kellene már köldökzsinórnak és méhlepénynek lennie?
ha csak szikhólyag van, akkor nem 12 hetes a baba. 12 hetesen már nemcsak méhlepénynek és köldökzsinórnak kell lennie, hanem a baba is kifejlődött.
Honnan veszed, hogy 12. hetes vagy? (vagyis lennél, mert biztosan nem vagy annyi)
12 hetesen így néz már ki a kicsi:
Mekkora a babád? Első terhességemnél nem tudom hogy volt, de most a 12 hetes uh-n megkérdeztem a dokit, hogy hány méhlepény van(ikreket várok), és azt mondta azt még nem látja. Szóval szerintem minden rendben. Lehet hogy csak az uh gép elavult kicsit, nem?
Ha a doki nem jelezte hogy gond lenne, és a babád méreteivel is minden ok, akkor szerintem ezen ne aggódj!
Az nem baj h még van szikhólyag, 1-2 nap és el fog tűnni. nekem is az első terhességemnél még volt szikhólyag 12 hetesen és a mostaninál meg már nem volt. a méhlepény azután veszi át a baba táplálását, miután a szikhólyag felszívódott, ez 12 hét körül történik. az orvos mondta volna ha van vmi baj. amúgy méhlepény az van(hú most remélem nem írok nagy hülyeséget), nem abban van a baba?
NÁlunk rá szokták írni 12 hetesen h a köldökzsinórban 3 ér látható. ilyened nincs?
De akkor is ha baj lenne az orvos mondta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!