Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a nyákdugó távozik rögtön...

Ha a nyákdugó távozik rögtön be kell menni a kórházba, vagy kivárhatom a fájásokat, amik lehet hogy még aznap nem is lesznek?

Figyelt kérdés
Bocsi a kérdésért, de első baba, és a kórházba se szeretnék túl korán bemenni, hisz itthon olyan pozícióba várhatom a fájásokat ahogy nekem jó, és az nem biztos hogy fekve lesz! :-) KÖSZI ELŐRE IS! :-)
2010. jún. 12. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem kell rohanni. Nekem szülés előtt pár nappal távozott.
2010. jún. 12. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:

A nyákdugó akár a szülés előtt egy héttel is távozhat, úgyhogy ha elmegy, még ne rohanj a kórházba. Ha fájásaid lesznek (nyugi, meg fogod ismerni:D), akkor mérd az időt, és ha 10 percenként rendszeresen jönnek, akkor áztasd magad kicsit meleg víz alatt, hogy elmúlik-e. Ha igazi fájás, akkor ettől felerősödik, és ha kijöttél, mehettek is a kórházba. Ha elmúlik, akkor meg csak jósló volt. Nekem a nyákdugóm szakaszosan távozott szülés előtti éjjel, meg délelőtt, a kórházba csak este 7-kor mentünk be, 5 perces fájásokkal, és 22.50-re lett meg a baba. Úgyhogy nyugodtan maradj otthon, ott kényelmesebb:)

Könnyű szülést, és jó babázást!

2010. jún. 12. 11:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm, ARANYOSAK VAGYTOK!!!!! :-)
2010. jún. 12. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 36 hetesen ment el a nyákdugó és 3 nappal a kiírás előtt szültem :) SZóval ha bemegyek 3 héttel előtte :))) Nem kell egyből rohannod, de azzal azért számolj hogy ne maradj túl sokáig otthon nehogy baj történjen.
2010. jún. 12. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, annyit akartam még írni hogy a kórházban sem kell fekve maradnod, ha minden rendben megy akkor sétálhatsz is vagy ahogy neked jó. Én sokat sétáltam vajúdás közben.
2010. jún. 12. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak azt hallottam hogy feküdni kell a kórházban, nem engedik meg mindenhol a sétát! :-( KÖSZI!!!
2010. jún. 12. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én dokim kifejezetten azt mondta, hogy a burok repesztés után sétálgassak a szülőszobában, mert így a baba feje ráfeszül a méhszájra és gyorsabban és jobban tágul. Csak amikor olyan érzésed lesz hogy nagy WC -re kell menni akkor kell felfeküdni egy sima ágyra, de utána már nem sokkal jön is a baba :)
2010. jún. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!