Mást is ennyire megvisel a terhesség?
Most vagyok 12 hetes.
Most vagyok túl az első bűvös 3 hónapon.
Ami elég viszontasságos volt.
Hányinger.Öklendezés.
Minden ételtők való undor.
Egy hétig szinte narancson éltem.
A melleim is iszonyatosan tudtak fájni.
Ami mai napig jelen van de hoo jobban hol kevésbé.
Hányingerem még sokszor van.
De nem annyira vészes mint hetekig.
Most ájuldozni szoktam.
Ez mév rosszabb.
Ma reggel sminkelésnél ilyen nehezen kaptam levegőt.Aztán elkezdett a fejem zsibbadni forrósodni.
És végül annyira homályosan láttam beszédültem hogy muszáj voltam leülni.
Mitől vannak ezek?
Igaz csak egy tejbepapit ettem de ez nagyon minimális adag volt.
.
Lehet azért mert alig ettem.
Légszomjam is egyre sűrűbben van.
Annyira levagyok gyengülve hogy inkább egész nap fekszem.
Ha felállok beszédülök.
És alig látok ilyenkor minden homályos.
Ez ilyen kb 40 mp.
Lehet az is mert vékony vagyok (47kg)
És a vérnyomásom rossz?
132 körül volt mikor legutóbb mérték.
Vagy azért van ennyi rosszullétem mert kislányom lesz valaki ekkora banális butaságot mondott hogy azok vannak ilyen rosszul azokat viseli meg..
Én is rosszul voltam mindkét babámmal. Az elsővel folyamatos hányinger, néha hányás, állandó álmosság, mellfájdalom. Az állandó álmosság kitartott vagy 14 hetes korig, a többi megszűnt 10-12 hetes kor között. (Kisfiú)
Második babámmal annyiban volt más a helyzet, hogy 21 hónap közöttük a korkülönbség, így másfél éves sem volt, mikor az első trimeszterben voltam. Úgyhogy muszáj volt csinálni a dolgom és nem aludtam mikor úgy esett volna jól. Hát nagyon hulla voltam és a hányinger se kímélt meg, de 2-3 hét volt igazán gáz, mintha a szervezetem felfogta volna, hogy én bizony nem tudok pihenni többet. Reggelente szédültem kegyetlenül és a mellem is fájt, viszont mindkettő kitartott 16 hetes korig, már azt hittem sose lesz vége. Kislány lett.
Egyébként a terhességnek csak az eleje volt nehéz, a második trimeszter (levéve az első heteit) kb panaszmentes volt, első babámmal a harmadik trimeszter is, a második trimeszterben azért megviselt, hogy állandóan talpaljak, jó idő is volt, a fiammal sokat voltunk kint, az utolsó 2 hónapban eléggé megviseltem éreztem magam délutánra.
Úgyhogy reméljük neked is elmúlik lassan minden panasz, aztán lehet tünetmentes a további pár hónap. :)
Sziasztok!
Én is a 12. hétben járok és a gyomrom nagyon sokat fáj, rossz a közérzetem.
Itt a 16 hósom akit el kell látnom, nem valami boldogan kezdődik ez a 9 hónap.
Remékem hamarosan jobb lesz mert szeretnék többet kimozdulni a kisfiammal és így nehéz.
Szóval teljesen átérzem a helyzeted :)
Én 14+6 hetes vagyok. Hányingerem soha nem volt, de a gyomrom borzasztó. Állandóan kavarog, mintha hasmenésem lenne. Plusz állandóan aludnék, már az elejétől így van.
Plusz a vérnyomásom sincs soha 100 felett ezért ha felállok vagy lehajolásból felemelkedem állandóan szédülök. Néha még az utcán is csak úgy rámjön. Borzasztó.
Remélem kicsit jobb lesz mert félek, hogy egyszer tényleg elájulok...
Látom más is szenved eleget
Nem könnyű az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!