Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mást is ennyire megvisel a...

Mást is ennyire megvisel a terhesség?

Figyelt kérdés

Most vagyok 12 hetes.

Most vagyok túl az első bűvös 3 hónapon.

Ami elég viszontasságos volt.

Hányinger.Öklendezés.

Minden ételtők való undor.

Egy hétig szinte narancson éltem.

A melleim is iszonyatosan tudtak fájni.

Ami mai napig jelen van de hoo jobban hol kevésbé.

Hányingerem még sokszor van.

De nem annyira vészes mint hetekig.

Most ájuldozni szoktam.

Ez mév rosszabb.

Ma reggel sminkelésnél ilyen nehezen kaptam levegőt.Aztán elkezdett a fejem zsibbadni forrósodni.

És végül annyira homályosan láttam beszédültem hogy muszáj voltam leülni.

Mitől vannak ezek?

Igaz csak egy tejbepapit ettem de ez nagyon minimális adag volt.

.

Lehet azért mert alig ettem.

Légszomjam is egyre sűrűbben van.

Annyira levagyok gyengülve hogy inkább egész nap fekszem.

Ha felállok beszédülök.

És alig látok ilyenkor minden homályos.

Ez ilyen kb 40 mp.

Lehet az is mert vékony vagyok (47kg)

És a vérnyomásom rossz?

132 körül volt mikor legutóbb mérték.

Vagy azért van ennyi rosszullétem mert kislányom lesz valaki ekkora banális butaságot mondott hogy azok vannak ilyen rosszul azokat viseli meg..

2018. ápr. 10. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is rosszul voltam mindkét babámmal. Az elsővel folyamatos hányinger, néha hányás, állandó álmosság, mellfájdalom. Az állandó álmosság kitartott vagy 14 hetes korig, a többi megszűnt 10-12 hetes kor között. (Kisfiú)

Második babámmal annyiban volt más a helyzet, hogy 21 hónap közöttük a korkülönbség, így másfél éves sem volt, mikor az első trimeszterben voltam. Úgyhogy muszáj volt csinálni a dolgom és nem aludtam mikor úgy esett volna jól. Hát nagyon hulla voltam és a hányinger se kímélt meg, de 2-3 hét volt igazán gáz, mintha a szervezetem felfogta volna, hogy én bizony nem tudok pihenni többet. Reggelente szédültem kegyetlenül és a mellem is fájt, viszont mindkettő kitartott 16 hetes korig, már azt hittem sose lesz vége. Kislány lett.

Egyébként a terhességnek csak az eleje volt nehéz, a második trimeszter (levéve az első heteit) kb panaszmentes volt, első babámmal a harmadik trimeszter is, a második trimeszterben azért megviselt, hogy állandóan talpaljak, jó idő is volt, a fiammal sokat voltunk kint, az utolsó 2 hónapban eléggé megviseltem éreztem magam délutánra.

Úgyhogy reméljük neked is elmúlik lassan minden panasz, aztán lehet tünetmentes a további pár hónap. :)

2018. ápr. 10. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
*mármint második babámmal viselt meg az utolsó 2 hónap
2018. ápr. 10. 12:48
 3/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is a 12. hétben járok és a gyomrom nagyon sokat fáj, rossz a közérzetem.

Itt a 16 hósom akit el kell látnom, nem valami boldogan kezdődik ez a 9 hónap.

Remékem hamarosan jobb lesz mert szeretnék többet kimozdulni a kisfiammal és így nehéz.

Szóval teljesen átérzem a helyzeted :)

2018. ápr. 10. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 14+6 hetes vagyok. Hányingerem soha nem volt, de a gyomrom borzasztó. Állandóan kavarog, mintha hasmenésem lenne. Plusz állandóan aludnék, már az elejétől így van.

Plusz a vérnyomásom sincs soha 100 felett ezért ha felállok vagy lehajolásból felemelkedem állandóan szédülök. Néha még az utcán is csak úgy rámjön. Borzasztó.

Remélem kicsit jobb lesz mert félek, hogy egyszer tényleg elájulok...

2018. ápr. 10. 13:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Látom más is szenved eleget

Nem könnyű az biztos

2018. ápr. 10. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is a 12. hétben vagyok. Pár hete még napi 20szor hánytam kb, ez lecsökkent napi 6-8ra, de még így is kb egész napos hányingerem van. Most visszajöttem dolgozni, úgyhogy még a pihenés is kevesebb lesz, de most nem pörgöm túl magam, szép lassan csinálok mindent. Remélem el fog múlni teljesen!
2018. ápr. 10. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Én pont holnap töltöm be a mágikus 12.hetet. Nem volt sétagalopp. Szinte folyamatos ételundor vagy hányinger, fáradtság, szédülés és néha brutál derékfájás, talán mintha most kezdene jobb lenni. Szóval ne aggódj, nem vagy egyedül, néha igazi hőstettnek éreztem, hogy kikeltem az ágyból.
2018. ápr. 10. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem szörnyű volt a 9 hónap .. Az elejétől kezdve szédültem ,magas volt a savam (a hányásokat is ez okozta ) kb 2-3 féle kaját tudtam megenni és kb ennyi volt a változatosság .. a vérképem és a vérnyomásom is mindig jó volt . Nálam már annyira elviselhetetlen volt az egész ,hogy 8 hónap végén már zokogtam a páromnak ugyanis éhes voltam a savam az egekben így ami lement vissza is jött azonnal . A 10 percenkénti wc zés is kiborított volt ,hogy napokon keresztül összesen 4 órát sikerült aludnom. Mielőtt szülni mentem ( indított volt 39.héten) azt mondtam nekem a szülés megváltás lesz . Azt kell mondanom igy is lett . Az nem viselt meg ennyire mint a 9 hónap . De van egy 1 hetes csodálatos kislányom :)
2018. ápr. 10. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Első terhesség nulla bajom volt kb. Néha a szalagok nyulasa egy fel napra leteritett vagy épp a derekfajas, esetleg a baba nagyon intenzív erős mozgása ami mar fajt bántott de alapból nagyon könnyűnek mondom. Második most 20 hetesen ehhez képest szörnyen sokkal nehezebb. 4-9 hetes korunkig a gyomrom fajt ha meg ettem is akkor hányingerem is volt. Szörnyű gyomorfajas gyötört ami nem múlt semmire, emellett hulla viltam, álló ülő helyben el tudtam aludni. Mindig fáradt voltam. Utána 3 honapos kor után ez megszűnt tejesen viszont jön a csípő-forgó iszonyatos fájdalomra. 1 hónapja olyan mértékben faj h tegnap mar a dokinak mondtam h néha nem tudok felkelni meg ülő helyzetből se, földről pláne - 16 honapos mellett baromira nem tudok igazán nyugton pihenni... erre mondta h hormon, tagulas, 10 kiló plusz az előző terhesség óta a tulsulyom és ez mind a csípőre terhelodik, plusz a gyerekem enelgetem, aki 12 kiló, így aztán ne varjam h így jobb lesz. Uh most ki várom hátha megiscsak egyszer jobb lesz :)
2018. ápr. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!