Legyszi segits mi ez a fajdalom?
Figyelt kérdés
sziasztok!
18hetes terhes vagyok es ma megvakartam a bordam alatt kb egy centivel a kozeptajtol balra nemsokkal. olyan fajo erzes mintha bent vmi ideget nyomnek. . nemtudom mashogy leirni a fajdalmat. tapasztaltatok ilyesmit?
koszi a valaszokat, es megegyszer bocs, hogy igy fogalmaztam
2018. ápr. 7. 22:15
2/4 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Bár most megmondom neked, hogy mit fog mondani; a baba miatt van. Nekem is ezt mondták, kétszer is. Aztán kiderült, hogy epekövek. Ki is kellett venni az epehólyagomat. Most is ezzel szenvedek. Magán orvosokat vagyok kénytelen felkeresni, hogy foglalkozzanak velem. Többi orvos megint a babára fogja. Annyi, hogy nekem a jobb oldalon fáj a bordám alatt.
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod!
2018. ápr. 8. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!