A párom terhes lett, hasznos tippek, segítségek?
Sziasztok! A párommal 6 éve vagyunk együtt, még nem tudtunk se összeköltözni,se összeházasodni sajnos mert nem állunk jól anyagilag mert csak én dolgozok,de most még is terhes lett a barátnőm,örülünk neki mert rég óta akartunk csak más körülmények között.Abban szeretnék tanácsot kérni hogy ilyenkor mi a teendő? Lehet-e valahol valami támogatást igényelni vagy valami hasonlót. A baj még az is hogy nem egy városban lakunk,de nagyon szeretjük egymást és a kisbabát is nagyon fogjuk szeretni,csak szeretnénk megadni neki azt ami csak lehetséges.Előre is köszönöm a válaszokat!
25/F
20-as,ha a "leendő anyuka" most is eltartatja magát,akkor ha meglesz a gyerek,miből gondolod,hogy el fog helyezkedni?Talán nagyon kedve lesz gyerek mellett dolgozni..?Vagy talán könnyebben talál majd gyerekkel állást..?
Nem túl reális gondolatok ezek..
... Azt se tudjátok a lány hány éves, dolgozott e már valamikor, vagy most tanul e. Semmit sem tudtok csak ítélkeztek. Ráadásul a kérdező nem a véleményeteket kérte, hanem azt kérdezte mi jár majd nekik, mit kérhetnek. Meg lehet nézni, hányan írtak erre választ. A birka nem én vagyok, hanem aki/akik nem tudnak a kérdésre válaszolni. Ennyi részemről.
(9-es válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!