Van egy időpontom szoliba, de most olvasom, hogy nem igazán ajánlott. Lemondjam? 16 hetes km
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 21:48
11/13 anonim válasza:
A haját sem festi egyikőtök sem, ügye?
12/13 anonim válasza:
Azért a hajfestés valamivel másabb "ügye"?
13/13 anonim válasza:
Hát nemtudom.Nekem azt mondta a dokim és a védönöm is hogyha nem vagyok rosszúl nyugodtan mehetek szolizni 5-6 percre egy héten egyszer kb.Attól még nem fog elvetélni.Semmi bajanem lessz annak a gyerköcnek ha csak ennyi idöre megy be az anyuka és jól is érzi magát.A hajfestés sem árt eggyáltalán,de szerintem mindenki döntse el,hogy neki mi a jó mert ebben a témában sem értünk eggyet.Van aki azt mondja menj van aki a hajadat is leüvölti ugy tiltakozik ellene.Dönts te!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!