Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erez valamit az embrio veteles...

Erez valamit az embrio veteleskor? Faj neki, mikor elhal?

Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 13:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Mivel ő már egy élőlény valószínűleg fáj neki.Az is fáj ha abrtusza van egy nőnek
2008. okt. 29. 13:35
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
A legfrissebb kutatások szerint a magzat a 24. héttől érez fájdalmat, addig a fájdalom érzéke még nem alakul ki. Korábban úgy tartották, hogy csak a harmadik trimeszterben alakul ki, de most ezt kicsit előrehozták. Tehát elvileg az embriónak ez nem fájhat.
2008. okt. 29. 14:15
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
akkor remélem ti is egyszer megnézhetitek azt a filmet ami a nálunk a kórházba a tiniambulancián van,hogy mit csinál egy pici kis pöttöm amikor abortusz van.......igenis fáj neki
2008. okt. 29. 14:18
 4/16 anonim ***** válasza:
49%

igen és láttam egy ilyen filmet, lehet ugyanazt, hogy amikor közeledik a szerszám amivel kioltják az életét , akkor húzódik elfelé a baba, fél és távolodik tőle. Én sem akartam elhinni, de sajnos ez van. Szívszorító ilyet látni. és én ezt mutogatnám mindenkinek aki csak azért megy abortuszra hogy ne legyen babája még......

én úgy néztem végig, hogy szinte levegőt sem vettem és folyt a könnyem.

5 hós kisfiú anyukája

2008. okt. 29. 14:30
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
na várjatok egy kicsit nem az abortuszról kérdezett hanem a vetlésről, én remélem hogy nem érzékelik,bár biztos hogy ha már nagyobb akkor valamit érez nekem minda két babó 6 hetesen halt meg.
2008. okt. 29. 14:33
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Nézd meg a Néma Sikoly című filmet, hasonló dologról szól.
2008. okt. 29. 14:42
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Ha elvetélsz,ott a babácskának is van baja.És ha nekünk van bajunk az általában fáj.......szóval szerintem neki is fáj
2008. okt. 29. 14:55
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha még akkora embrió, hogy nem fejlődött ki az idegrendszere és a fájdalomérző központ az agyában, nem érez fájdalmat.
2008. okt. 29. 15:27
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Miért tte emlékszel rá hogy mid volt neked akkor???Olvass egy kis tudományos dolgokat.+nézd meg azt a filmet amit itt páran emlegetnek!!!
2008. okt. 29. 15:43
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
A természetgyógyász suliban úgy tanultuk, hogy amelyik baba "elmegy", annak úgy kellett lennie, mamának-babának ezt kellett tapasztalni. Ez inkább lelki tapasztalás, mint fizikai fájdalom. Az abortuszról már nem ezt gonolom!
2008. okt. 29. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!