Mondanatok nekem szep, ritka kulonleges fiu neveket?
Ma derult ki hogy kisfiut varunk!:)
Vezetek nev az hogy Kiss igazabol ahoz minden megy..
Az apa nevet kapja a vegere hogy Marcell , viszont elore kellene egy szep nevecske! Segitenetek? Elore is kosziii
20hkm
Armand, Ottó, Szilárd, Szilveszter, Domonkos.
Ezek pl. 90+. helyen és 100. hely felett találhatók az éves listán, vagyis elég ritkák, mégis normális nevek.
Kornél
Vince
Bertold
Lénárd
Csanád
Donát
Szerintem nem baj, ha gyakoribb a név, nem tudom miért akar mindenki valami marha ritkát amit talán sokan még sosem hallottak (lehet te nem ilyet akarsz) Szerintem jó az ha nem kérdeznek vissza hogy ez most fiú vagy lány név és a gyereknek felnőttként sem kell magyarázkodnia, hogy igen van ilyen név....
Szóval ne a top 10-ból válassz a Kiss névhez, de szerintem az sem baj, ha gyakori a név, a lényeg hogy tetszen nektek.
Aranka....
Basszus a te gyereked. Ne mas utan menjel mar!
Dénes Marcell
Alex Marcell
Mihály Marcell
Richárd, Zoltán...
(Ja, ezek nem ritkák, bocsi, csak a Kiss vezetéknévről automatikusan ezek ugrottak be...)
Leon, Edvin, Ramón nem gyakoriak, és jól hangzanak, nem giccsesek. Még a Martint mondtam volna, de az a Marcell mellett baromi hülyén nézne ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!