25 hetesen ritka mozgas?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok.Foleg este mikor lefekszek akkor erzem a baba mozgasat napkozbe szinte sose.Neha reggelente ameg fekszek.Normalis h ilyen "ritkasabban" erzem?Elotte is igy ereztem azbelozo hetekbe fokent este.2016. dec. 23. 21:31
1/3 anonim válasza:
Eleg korai meg hogy napkozben is mozogjon. Azert erzed este es reggel jobban mert fekszel es nsgyobb a tere neki is a mozgasra :) en azt hiszem szinten igy ereztem ebben az idoszakban hogy csak reggel este. Aztan talan 26.heten ereztem meg hogy napkozben is gyakrabban megrugott :) amig erzed ot reggel este minden nap ne aggodj :)
Boldog bababvarast.
2/3 anonim válasza:
Nem kell folyton egesznap erezni. Nyugi! Ahogy te jarkalsz ringatod őt. Lazul a baba 😉
30+3 hkm
3/3 anonim válasza:
25 hetes vagyok 3.babával.Én is csak akkor érzem ha pihenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!