27 hetesen ritka magzatmozgás, aggódnom kellene?
Szerintem nem kell aggódnod, egyszerűen csak lusta. Említetted, hogy te is ilyen voltál, szóval szerintem nem kell elvárnod tőle, hogy nagyon aktív legyen. :)
Én 27+3khm vagyok, szintén kislányom lesz, és néha nagyon éleseket rúg, konkrétan felszántja a hasamat. Anyukám azt mondta én pontosan ugyanezt csináltam, öcsémmel sosem érzett ilyet. Szóval szerintem ez szimplán azon múlik, hogy mit örökölt a kicsi.
Egyébként, ha már egy idős terhesek vagyunk...te hogy érzed magad? :)
Köszönöm a megnyugtató szavakat :)
Egész jól érzem magam, alvás mostanában kezd nàlam problémás lenni, derék, csípő fájdalom miatt... meg a karjaim gyengülnek el néha teljesen...
Te hogy érzed magadat?
Szuper! :)
Köszi szépen, én is jól vagyok. Én is elkezdtem szenvedni a csipőfájdalomtól alvás közben, mert a terhesség előtt szinte csak hason és háton aludtam...azt meg most ugyebár nem lehet.
Nekem még a visszerem van bedurranva elég csúnyán, de erre számítottam, mert ezzel már a terhesség előtt is voltak gondjaim, úgyhogy emiatt eljöttem mostmár 50%-ra (irodai munka).
Te mikorra vagy kiírva? :) Meddig dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!