Terhesen futószemölcsöt mivel lehet kezelni? Van valamilyen krém ami recept nélkül kapható? Vagy valami gyógynövény jó rá?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 17:35
1/5 anonim válasza:
A szemölcsre jó a vérehulló fecskefű nedve. Azzal kell bekenegetni.
Bocs, közben utána olvastam, terhesség alatt szigorúan tilos fogyasztani. Gondolom akkor kenni se kéne.
A wartner fagyasztójára is azt írják, hogy terhesség alatt nem alkalmazható.
Még ezt ataláltam, remélem segít: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2/5 anonim válasza:
nekem is van. mivel egy csomó mindent ilyenkor nem lehet, maradt a diófalevél tea borogatás és a füge szárának a nedve - rápöttyintve a szemölcsre. egyik sem segített.
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom elég furcsa módszer én nem próbáltam de ajánlották egyszer oregasszonyok hogy pisis vatát kell rá tenni dunsztkotés egy éjjelre és kifordul magától. Mellékhatások szerintem nincsenek hiszen egy kis pisi nem árthat.
4/5 anonim válasza:
Vérehulló fecskefű narancssárga nedve állítólag nagyon jó rá!
5/5 anonim válasza:
Nekem terhesen rengeteg futószemölcs, bőrnövedék jött ki. Elmentem a bőrgyógyászhoz, mert egy a mellbimbómon volt. Leszedte.
Szerintem ne használj semmilyen házi praktikás akármit vagy gyógyszertári cuccot, mert nem tudhatod hogy a pici babára milyen hatással van. Egyébként nekem némelyik bőrnövedék befeketedett és leesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!