Ti megtartanátok a harmadik gyereket?
Persze hogy megtartanám.
Őrület. Hogy az amúgy nem is olyan kicsi korkülönbség bárkinél is okot adhat arra, hogy felmerüljön benne hogy megölje a gyermekét.
20 hónap lesz köztük, az nem annyira kevés.
Minden rendben a családban, mindig 3 gyerek volt a terv, nem is értem, hogy gondolhatsz ilyenre hogy elveteted. és ha aztán 3 hónap múlva újra terhes leszel, akkor már megtartod? Ez nem így működik, szerintem.
Az első és második között nekünk 22 hónap van, tervezetten. A második és harmadik között kevesebb mint 2,5 év. Most a negyedik érkezik terven kívül, ő 4 évvel lesz fiatalabb a kicsinél. Eszünkbe sem jutott hogy elvetessük, pedig nem állunk olyan rózsásan, és nem is terveztünk ekkora családot. De ő jönni akart, védekezés ellenére, hát akkor jöjjön.
Semmi szín alatt nem tartanék meg olyan terhességet, amit nem terveztem. Főleg nem úgy, hogy a másik gyerektől venné el a figyelmememet. Nem véletlen ez a "középső gyerek" szindróma.
És felháborít az a hozzáállás, hogy ahol kettő elfér, ott elfér három is. Nyilván mindenki máshogy áll hozzá, de nekem a gyerek ne "elférjen" meg "beleférjen" az életembe, hanem teljes gőzzel tudjak vele foglalkozni. Ezt mindenki maga tudja megítélni, képes-e rá.
Véleményem szerint, nem elítélendő, ha valaki ilyen indokokból abortuszra megy. Számomra sokkal visszataszítóbb a "bármi áron" történő megszülése.
Én ezt mindig is, csakis racionális szemmel tudom nézni, nő létemre, nekem mindig a MÁR ÉLŐK fontosak.
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy sehol nincs helye 3 vagy több gyereknek, de ha valaki úgy érzi neki nem menne, azért senkinek sincs joga fölróni ezt.
Hat persze, h megtartanank.
Nagyobb esellyel bannad meg az abortuszt, mint azt, ha megtartanad. miutan megszuletik, es hazaviszitek a nagytesokhoz, ez olyan egyertelmu lesZ utolag. De ezt szerintem ugyis erzed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!