Hány kilóval mentetek szülni?
170 cm és 58 kg voltam a terhességem előtt. 74 kg voltam a szülés napján.
Az 5. hónapban híztam a legtöbbet. Innentől meg tényleg minden egyes falat meglátszott a mérésnél. 4250 grammal született a kisfiam. 66 kg-val jöttem ki a kórházból. 3 hónap múlva 54 kg lettem. Ekkorára húzódott vissza a hasam, olyan lett, mint korábban. Nem gondoltam, hogy meg leszek elégedve a testemmel, csinosnak tartom magam, mégha csíkos is vagyok. Nem fogyókúráztam, egyszerűen a mindennapi élet, a háztartás és persze a gyerek leolvasztották.
1. baba: 79-ről 90 kg-mal mentem szülni.
2. baba: 69-ről 83 kg-mal mentem szülni.
3. baba: 65-ről indultam, 73-74 körül vagyok 21.héten.
150cm vagyok
47 kg-al kezdtem 54 el szültem
Most penteken volr 4 hetes a fiam és 45kg vagyok :)
171 cm 57 kg-mal kezdtem, 82 kg-mal mentem szülni. Szülés utáni nap 75 kg voltam, rá 2 hónapra 60 kg.
Most 30 hetes vagyok +16 kg eddig amit felszedtem, és remélem most is hamar lemegy majd rólam a többlet.
167 centi vagyok. 62- vel estem teherbe,84-el mentem szulni. 3 honappal szules utan 57 kilo lettem.
Masodik terhessegnel szerintem ugyan ennyi lesz a vege😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!