Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tgyás, Gyed, vagy csak gyes,...

Tgyás, Gyed, vagy csak gyes, ami járni fog nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak, ezért nagyon szeretném, ha lenne valaki, aki tudna tanácsot adni! Jelenlegi munkahelyemen 2009. december 1 óta dolgozom. Határozott idejű munkaszerződésem van, ami most 30.-án fog lejárni. Azt az ígéretet kaptam, hogy meghosszabbítják dec. 31-ig. Igenám, de olyan stresszes a melóm, hogy nem szeretnék addig dolgozni (most vagyok 7 hetes), igazából ha tehetném már hétfőn se mennék. De nem tudom, hogy ha megengedem magamnak azt a luxust, hogy itthon maradok, akkor mit fogok kapni majd, ha megszülök? 2009 december 1 előtt semmilyen (bejelentett) melóm nem volt. A tb-t ugyan fizettem magam után már 2007 óta, ez nem tudom számít-e valamit. Nem akarom túlbonyolítani a dolgot, a lényeg, hogy 2009 dec. 1 és 2010 júni 30 között ha dolgozom, aztán elmegyek munkanélkülire, akkor jogosult leszek e a gyesen kívül másra is? Remélem érthető voltam. :)
2010. jún. 11. 13:22
1 2
 11/13 anonim válasza:

Itt kérdezz! Profik fognak válaszolni:

[link]

2010. jún. 11. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:

De az is előfordulhat hogy kibírod hó végéig aztán akkor sem lesz meghosszabbítva a szerződésed.Most azt nem tudom hogy mivel már babát vársz és mondjuk benyögik hogy nem hosszabbítják meg és te közlöd hogy babás vagy hogy akkor védett vagy e már vagy akkor még kitehetnek.Mert ha igen akkor inkább most menj tp.-re.

De majd biztosan megválaszolják az én feltételezésem is mert én nem vagyok ezekben jártas.

Sok sikert!

2010. jún. 11. 16:07
 13/13 anonim válasza:
Ha lejár a szerződésed akkor nem vagy védett, mindenképpen várd meg amíg meghosszabbítják.
2010. jún. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!