Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ha az elevitet...

Mit csináljak ha az elevitet folyton kihányom?

Figyelt kérdés

Beveszem eltelik 5 perc (se)fogom és megyek wcre..hányni

Elég drága ahhoz hogy kidobjam a kukába meg csak kéne szedni is valamit..mit tudok tenni nem éhgyomorra veszem be de akkor is meghányat..

2018. márc. 26. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg egy másik fajtát, ha az sem megy, vannak italok stb.. :) Pl a DM-ben a Hipp Natal
2018. márc. 26. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Másik vitaminra váltás.nálam a Gravida okozta,váltottam a DM terhesvitaminra,olcsó és ugyanolyan vitamintartalma van mint barmelyiknek.
2018. márc. 26. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Én gravidától hánytam, jutavit vitamint éhgyomorra is simán be tudtam venni gond nélkül meg a hipp natalt is.
2018. márc. 26. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek válik be az elevit. Én azt szedtem végig,de kb a 20 hét környékén nálam is volt,hogy bevettem és durva hányingert okozott. Kihagytam pár napot,aztán megint jó volt. Szerintem próbálj más vitamint,ne szenvedj,ha nem muszáj.
2018. márc. 26. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező vitamint szedni. Ezt megpróbálhatod eladni facebook csoportokban vagy máshol az interneten. Nem gyógyszer, csak vitamin. Én femibiont szedtem, mert a nőgyógyászom azt javasolta, semmilyen panaszom nem volt.
2018. márc. 26. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Gravidát szedtem étkezés után kihánytam de persze rögtön három havit vettem. Feleket vettem be és igy nem volt problémám
2018. márc. 26. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha jol tudom vannak mar ilyen beres csepp szeru folyadek formajaban is terhes vitaminok. Kerdezd meg a patikaban hatha.
2018. márc. 26. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbàld este bevenni,nekem bevàlt.
2018. márc. 26. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
étkezés után vedd be, én is mindig rosszul vagyok ha éhgyomorra próbálom.
2018. márc. 27. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is a Femibion-t szedtem és szedem most is. Semmilyen mellékhatása nem volt.
2018. márc. 27. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!