Ti is éreztetek hasonlót?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször érzem hogy a baba kinyomja magát. Kicsit olyan érzés mint ha belülről az öklöm végighúznám a hasfalamon erősen odafeszítve. Bocsi a hülye hasonlatért. Főleg akkor szokta csinálni amikor bal oldalon vagy hanyatt fekszem, meg olyankor rúgkapál is. Gondolom kényelmetlen neki úgy. :) 28 hkm2018. márc. 25. 21:20
2/7 A kérdező kommentje:
Első baba és eddig még nem csinált ilyet, új a dolog. :)
2018. márc. 25. 21:24
4/7 anonim válasza:
Ennyire nekem nem aktív. Plusz háttal fekszik, a fenekétszokta nyomkodni a köldököm mellett..
( kitapintható, hogy folytatódik a háta)
5/7 anonim válasza:
Néha nekem is csinált ilyet, ez volt a kedvencem! Most pedig már itt nyomja hozzám magát mellettem :)
6/7 anonim válasza:
Teljesen természetes, és ez ráadásul így marad a szülésig.
7/7 anonim válasza:
Nekem is szokta kinyomni magát. Szintén ha bal oldalon fekszem, vagy a hátamon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!