Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal anyukák tapasztalatai?

Fiatal anyukák tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Fiatal anyukàk (22év alatti) véleményeire, tapasztalataira lennék kívàncsi!! Mindenre ami ezzel kapcsolatos,hogy reagàltàl mikor megtudtad, tervezetz volt e, szüleidnek hogy mondtad el, elítéltek e az emberek, az orvosok hogy bántak veled Stb. Milyen tapasztalataitok vannak?
2018. márc. 25. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, 12 hetes terhes.

A párommal terveztük, fel év alatt sikerült a baba. Van lakásunk és autónk is, a vőlegényemnek nagyon jó munkahelye van. Nekem is van végzettségem, de még nem dolgoztam a szakmában. Nyilván majd a baba 3 éves kora után. Én a szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, nem jó emberek. A családunk nagyon örült a hírnek, közeli barátok is. Mindeki támogat. Az orvosok, védőnő is nagyon kedves, közvetlen. De azt hiszem a 21 éves kor talán már nem annyira megbotránkoztató az emberek szemében mint a 18-19, hiszen jó esetben egy 21 évesnek van minimum érettségije és okj végzettsége, vagy még tanul főiskolán 1-2 félévig.

2018. márc. 26. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!