Melyik időszakban nőtt a legnagyobbat a pocakod? ( melyik héten)
Figyelt kérdés
Hanyadik héten kezdődtek a keményedések?2018. márc. 23. 22:46
1/5 anonim válasza:
A keményedésekre már pontosan nem emlékszem de szerintem úgy a második trimeszter eleje-közepe felé lettem rájuk figyelmes.
A hasam nagyot a 30. hét körül nőtt előtte egyáltalán nem látszott, mostmár azért igen de még így 32. hetesen is aki nem ismer azt hiszi jól belaktam ha nem feszülős ruha van rajtam. Egyébként meg még mindig nincs szükségem maminacira pl hanem a rendeseket hordom mert nem kényelmetlenek.
2/5 anonim válasza:
12ről 16-ra nagyot nőtt, utánna 22-24 nagyot nőtt. A kemenyedes 12.-héttől... Második nál 12.-héten kezdődött a keményedés.. 16 hkm
3/5 anonim válasza:
16. Hét..
24. Hét...
Szerintem lassan megint fog..
De ilyenkor 1-2 nap alatt..
Szőval első nap puffadás.. Lemegy
Második nap puffadás...úgymarad... De ez nem a klassszikus kicsit puffad.., hanem szélgörcs, minden nélkül csak kifeszül( nem keményedéssel)
4/5 anonim válasza:
25.hettol keményedés és novekedés is durván .
5/5 anonim válasza:
Nekem nem keményedett a hasam első babánál. Most ismét várandós vagyok, de még csak 13 hetes, remélem most sem fog. Nekem fokozatosan nőtt, de az 5.hónapban már hatalmas volt, alacsony vagyok valószínűleg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!